Windows 10 LTSC ISO dosyası

• Konuyu başlatan amx22
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 5.125
Daha önceden Windows 10 Pro yüklemiştim komple format attım USB bootlayıp her şeyi sildim.
Öyle LTSC versiyonunu kurmuştum tamam deneyeceğim yazarım.
Denedimde bu video 2019 LTSC için geçerliymiş sonunda error verdi gerçi masaüstündeki o sağ alttaki yazı kayboldu lisansınız bitmiştir yazısı o gitti ama tam olarak olmadı sanırsam.
:D,
Bendeki LTSC 2021 versiyonu.

Son düzenleme:
Daha önceden Windows 10 Pro yüklemiştim komple format attım USB bootlayıp her şeyi sildim.
Öyle LTSC versiyonunu kurmuştum tamam deneyeceğim yazarım.
Denedimde bu video 2019 LTSC için geçerliymiş sonunda error verdi gerçi masaüstündeki o sağ alttaki yazı kayboldu lisansınız bitmiştir yazısı o gitti ama tam olarak olmadı sanırsam.
:D,
Bendeki LTSC 2021 versiyonu.
Komut istemine slmgr -xpr yazar mısın? 2021 versiyonu varsa onu denersiniz.

Yazdimda ayni yazi çıktı ama sağ alttaki yazı kayboldu.

LTSC 2019 ISO dosyasını nereden bulabilirim acep USB'ye olmadı onu yazarım temiz bir format daha atabilirim lisanslı gelecekse normal de bununda lisanslı yüklenmesi gerekmiyor muydu Windows'un kendi sitesinden kurmuştum bir de inanılmaz gerçekten. S

Dosya Ekleri

• 11.jpg
    11.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 97
  • 124.jpg
    124.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 104
Yazdimda ayni yazi çıktı ama sağ alttaki yazı kayboldu.

LTSC 2019 ISO dosyasını nereden bulabilirim acep USB'ye olmadı onu yazarım temiz bir format daha atabilirim lisanslı gelecekse normal de bununda lisanslı yüklenmesi gerekmiyor muydu Windows'un kendi sitesinden kurmuştum bir de inanılmaz gerçekten. S
tr-tr_windows_10_enterprise_ltsc_2021_x64_dvd_e55b1896.zip

Bu linkten indirin. Windows etkinleştirilmez ama bilgisayar kendini sürekli yeniden başlatmaz. 2021 LTSC sürümüdür. Daha önceden kullandım.

Step1 ve step2 yollarını izle.

Run yaz sonra C:\Windows\System32\spp\tokens\skus bunu yapıştır çıkan yere
indirdigin klasorun ıcındeki csvlk-pack ve EnterpriseS klasörlerini oraya yapıştır
sonra step 2 deki run administrator cmdyi yönetici olarak calıstır biraz bekle ve lısansın aktıf olacak

Bu videoyu izledim şans eseri video sahibi yorumlarda lisansıda paylaşmış bende denedim ve oldu :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzni ver o zaman kankam, dosyalari yapıştırdıktan sonra step2 klasörün içindeki CMD klasorunu adminastrator olarak çalıştır biraz bekle CMD ekrani gelecek zaten lisans aktif edilmistir yazar CMD ekranında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı