Windows 10 LTSC kendi kendine kapandı

Yok hocam :D "SFC/SCANNOW" yapınca düzeldi, sistemde eksik dosyalar varmış.

Enteresan gerçekten; sıkıntılı, sorunlu veya eksik sistem dosyalarının sistemi shut-down moda sokacağı hiç aklıma gelmezdi, neyse bu problem kesin olarak dediğiniz şekilde çözüldüyse adınıza sevindim, başka bir kullanıcı bu tarz bir durumla karşı karşıya geldiğinde söylediğiniz yöntemi alternatif tavsiyelerim arasında da bulundururum 🙂.

Enteresan gerçekten; sıkıntılı, sorunlu veya eksik sistem dosyalarının sistemi shut-down moda sokacağı hiç aklıma gelmezdi, neyse bu problem kesin olarak dediğiniz şekilde çözüldüyse adınıza sevindim, başka bir kullanıcı bu tarz bir durumla karşı karşıya geldiğinde söylediğiniz yöntemi alternatif tavsiyelerim arasında da bulundururum 🙂.
Galiba LTSC 2016 biraz sorunlu, ama az yer kaplıyor onu seviyorum, Windows 10 Home kullanırken kurduğum gibi 203 GB boş alan diyordu. LTSC'de kurduğum gibi 215 GB ile başladı :D.

Bir de Key bulabilesek iyi olacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı