Elimde 2 GB RAM'li sistem var. Geçen de Windows 7 Home Basic 64 Bit yüklemiştim fakat çoğu driver bulunmuyor. Hangisini yüklemek daha mantıklı olur? Oyun için kullanacağım. Çok ağır oyunlar değil.
Elimde 2 GB RAM'li sistem var. Geçen de Windows 7 Home Basic 64 Bit yüklemiştim fakat çoğu driver bulunmuyor. Hangisini yüklemek daha mantıklı olur? Oyun için kullanacağım. Çok ağır oyunlar değil.
Driverden kast ettiginiz nedir? Yüklemek istediginiz driveri düşük sürüm Windows olanı kurun misal 7 vardır ama 10 kullanıyorsunuzdur 7 64 indirin böyle durumlarda. Ayrıca 1600 MHz oluyorsa RAM'ı 1600 yapınız sisteme SSD'de kurarsanız daha iyi olur sizin için
Performance Edition'ı nerden indireceksiniz? Güvenilir olduğunu düşünmüyorum çünkü onların, LTSC kurabilirsiniz. Yoksa, NTLite'dan siz bir Windows düzenleyebilirsiniz. Windows 7'yi bir şekilde halletseniz daha iyi olur ama.
LTSC sürümleri Microsoft'un kendi sunduğu resmi bir sürüm olduğundan tavsiyemdir.
Performans Edition olanlar resmi değildir ve güvenli olup olmadığı da belli değildir.
Lisans için link:
Windows 10 Enterprise LTSC Satın Al - Orjinal Microsoft Windows 10 Enterprise LTSC 2019 ürün etkinleştirme anahtarı Lisans Key. Güvenli Ödeme - Hemen Teslimat.
www.saglamlisans.com
Not: LTSC sürümleri Enterprise sürümlerden biri olduğundan OEM lisansı yoktur. Microsoft tarafından da OEM lisansı satılmamaktadır.
Not 2: Hiçbir şeyden dolayı sorumluluk kabul etmiyorum. Bütün sorumluluk size aittir.