Windows 10 LTSC vs Windows 10 Performance Edition

Klorenn

Hectopat
Daha fazla  
RAM
CL9 1333MHz
SSD veya HDD modeli
HDD 1TB Toshiba 7200 RPM
Ekran kartı
R7 240 2 GB OC Edition
Anakart
Foxconn 2A8C
İşlemci
Pentium Dual Core E5800 3.2GHz
Elimde 2 GB RAM'li sistem var. Geçen de Windows 7 Home Basic 64 Bit yüklemiştim fakat çoğu driver bulunmuyor. Hangisini yüklemek daha mantıklı olur? Oyun için kullanacağım. Çok ağır oyunlar değil.

Elimde 2 GB RAM'li sistem var. Geçen de Windows 7 Home Basic 64 Bit yüklemiştim fakat çoğu driver bulunmuyor. Hangisini yüklemek daha mantıklı olur? Oyun için kullanacağım. Çok ağır oyunlar değil.

Driverden kast ettiginiz nedir? Yüklemek istediginiz driveri düşük sürüm Windows olanı kurun misal 7 vardır ama 10 kullanıyorsunuzdur 7 64 indirin böyle durumlarda. Ayrıca 1600 MHz oluyorsa RAM'ı 1600 yapınız sisteme SSD'de kurarsanız daha iyi olur sizin için

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Performance Edition'ı nerden indireceksiniz? Güvenilir olduğunu düşünmüyorum çünkü onların, LTSC kurabilirsiniz. Yoksa, NTLite'dan siz bir Windows düzenleyebilirsiniz. Windows 7'yi bir şekilde halletseniz daha iyi olur ama.

LTSC sürümleri Microsoft'un kendi sunduğu resmi bir sürüm olduğundan tavsiyemdir.
Performans Edition olanlar resmi değildir ve güvenli olup olmadığı da belli değildir.
Lisans için link:

Not: LTSC sürümleri Enterprise sürümlerden biri olduğundan OEM lisansı yoktur. Microsoft tarafından da OEM lisansı satılmamaktadır.
Not 2: Hiçbir şeyden dolayı sorumluluk kabul etmiyorum. Bütün sorumluluk size aittir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı