Windows 10 LTSC'de Türkçe dil sorunlu

Windows 10 1809 LTSC sürümünü kullanıyorum. Türkçe dil paketi indirdim fakat yarı Türkçe yarı İngilizce garip bir şey oldu. MSI Afterburner'de yazılar garip oldu.

Afterburner.PNG

Yok mu yardım edecek ?

Son düzenleme:
LTSC'nin Türkçe sürümü olduğunu hatırlamıyorum en son 2016'da falan vardı o da LTSB olarak adlandırıldığı zaman. Gaming ekipman yazılımları stabil çalışmıyor bilginiz olsun.
Hocam öncelikle oyun oynayan birisi değilim. Yamalı değil ayarlardan dil sekmesinden indirdim.
Language.PNG

Denetim Masası, Bölge bölümüne girip, bölge bölümünden de sistem yerel ayarını aşağıdaki resimdeki gibi Türkçe olarak değiştirip sistemi kapatıp açmanız lazım.
Not: Beta olan unicode UTF-8 olan kutucuğu işaretlemeyin. Şayet işaretli ise işaretini kaldırın.

1625916888012.png

Denetim Masası, Bölge bölümüne girip, bölge bölümünden de sistem yerel ayarını aşağıdaki resimdeki gibi Türkçe olarak değiştirip sistemi kapatıp açmanız lazım.
Not: Beta olan unicode UTF-8 olan kutucuğu işaretlemeyin. Şayet işaretli ise işaretini kaldırın.

Eki Görüntüle 1102698
Hocam mesajınızı yeni görüyorum kurcalarken bulup yapmıştım bunu emin olmak için tekrar baktım. Tik kapalı ve Türkçe işaretli hala aynı sorun devam etmekte. Takılmamaya başladım sanırım çözemeyeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı