2 GB DDR2 RAM'i olan Packard Bell hera g cihazımda 4 aydır Windows 10 LTSC 32 Bit kullanıyorum. Bazı yerlerde LTSB'nin daha hızlı olduğunu okudum işletim sistemimi değiştirmeye değer bir performans artışı olur mu?
2 GB DDR2 RAM'i olan Packard Bell Hera G cihazımda 4 aydır Windows 10 LTSC 32 Bit kullanıyorum, bazı yerlerde LTSB'nin daha hızlı olduğunu okudum. İşletim sistemimi değiştirmeye değer bir performans artışı olur mu?
2 GB RAM'le 8.1 kullanmanız daha iyi olacaktır. Ben de rastladım LTSB sürümüne daha hızlı diyenlere, tabii LTSB 2016'yı deneyin öncesinde. 2016 sürümü kasmazsa kullanırsınız, kasarsa da LTSB 2015'i denersiniz.
Katılıyorum. Ben de Windows 7 Home Basic'ten Windows 8.1 Single Language sürümüne geçtim. Cidden çok memnun kaldım. Arayüzü olsun, performansı vesaire. Garip gelebilir ama performansı arttı diyebilirim bilgisayarın. Eskiden Windows 7 kullanırken sürekli yanıt vermiyor hataları alırdım. Windows 8.1'de mağazaya girememe dışında çok iyi. Windows 7'de Chrome'a tıklar 30-40 saniye açılmasını beklerdim, Windows 8.1'de tak diye açılıyor; kısacası tavsiye ederim Windows 8.1'i.