Windows 10 LTSC'den LTSB'ye geçersem performans artışı olur mu?

mmwero1

Decapat
Katılım
9 Ocak 2021
Mesajlar
160
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2 GB DDR2 RAM'i olan Packard Bell hera g cihazımda 4 aydır Windows 10 LTSC 32 Bit kullanıyorum. Bazı yerlerde LTSB'nin daha hızlı olduğunu okudum işletim sistemimi değiştirmeye değer bir performans artışı olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2 GB DDR2 RAM'i olan Packard Bell Hera G cihazımda 4 aydır Windows 10 LTSC 32 Bit kullanıyorum, bazı yerlerde LTSB'nin daha hızlı olduğunu okudum. İşletim sistemimi değiştirmeye değer bir performans artışı olur mu?
2 GB RAM'le 8.1 kullanmanız daha iyi olacaktır. Ben de rastladım LTSB sürümüne daha hızlı diyenlere, tabii LTSB 2016'yı deneyin öncesinde. 2016 sürümü kasmazsa kullanırsınız, kasarsa da LTSB 2015'i denersiniz.
 
O RAM ile sıkıntı yaratacaktır. Şahsen ben eski 4 GB'lı bir laptop ile W10'da sıkıntı çektim, W7 yükledim sonra. Şu an sıkıntısız.
 
Windows 8.1 hepsinden daha iyi performans verecektir ama sen bilirsin. Linux distroları da tavsiyem aynı zamanda.
Katılıyorum. Ben de Windows 7 Home Basic'ten Windows 8.1 Single Language sürümüne geçtim. Cidden çok memnun kaldım. Arayüzü olsun, performansı vesaire. Garip gelebilir ama performansı arttı diyebilirim bilgisayarın. Eskiden Windows 7 kullanırken sürekli yanıt vermiyor hataları alırdım. Windows 8.1'de mağazaya girememe dışında çok iyi. Windows 7'de Chrome'a tıklar 30-40 saniye açılmasını beklerdim, Windows 8.1'de tak diye açılıyor; kısacası tavsiye ederim Windows 8.1'i.
 
8.1 veya win7ye geceçeğim hocam tavsiyen nedir?

embedded sürümünü tam bilmiyorum win8e hakim değilim
Windows 8.1 tavsiyem. 7'ye göre daha iyi performans alıyorum fakat 7 de kötü değil. İkisini de zamanla deneyebilirsin sana kalmış.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı