Windows 10 Mağaza Açılmama Sorunu

fatihucan7

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Freedos işletim sistemi olan bilgisayarıma Windows 10 aldım orijinal sürümü ile elimde key var şuan. Windows mağaza ve uygulamaları açılmıyor. Update'ler yapıldı. Yeni kullanıcı açtım yine olmadı ne yapmam gerekiyor? Acele yardımcı olursanız çok sevinirim. :/

Uygulama sorun gidericisini çalıştırıp onarın. http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=271185

Şayet olmazsa mağazayı sıfırlayın. Komut istemini (cmd) yönetici olarak açıp alttaki komutu girip enterlayın.

Kod:
powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML

Mağaza önbelleğini de sıfırlayabilirisniz. Başlat çalıştıra WSReset.exe yazıp enterlayın.

Hepsini denedim ama sorun devam ediyor...

Hepsini denedim ama sorun devam ediyor. Bu arada verdiğiniz kodu girince yeni çıkan yerler kırmızı oluyor?

Windows 10 tekrar kurulum yaparak sorunu çözebilirsiniz. Tekrar kurulum yapınca ayarlarınız, programlarınız, dosyalarınız kaybolmaz. Kısacası düzeniniz aynı şekilde kalır. Tekrar kurulum yapmak için Windows 10 Medya Oluşturma Aracını çalıştırıp ileri ileri ileri demek yeterli. Elinizde iso dosyası varsa kurulumu indirmek yerine doğrudan iso dosya içini sıkıştırma programıyla açıp setup.exe çalıştırarak aynı şekilde kurulum yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı