Windows 10 Mağazada Uygulamaların Yavaş İndirilmesi

Oktayyyy52

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başka bir hesapla oturum açmak, konsola sfc/scannow yazmayı da denedim fakat olmuyor.

asdfg.png

Bu resimdeki indirmeyi 6 saat önce başlattım ama ne bir yazı değişti ne de indirmeye devam etti. Bütün uygulamaları indirmeye çalışırken aynısı oluyor. Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
PowerShell aracını yönetici olarak çalıştırdıktan sonra bu komutu girip enter'a bas.

Get-AppxPackage -AllUsers| Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”}

Windows mağazasını yeniden yükleyecektir.

PowerShell aracını yönetici olarak çalıştırdıktan sonra bu komutu girip enter'a bas.

Get-AppxPackage -AllUsers| Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”}

Windows mağazasını yeniden yükleyecektir.
bcsd.png

Burda takılı kaldı.

Hala processing dediğine göre işlem tamamlanmamış. Birkaç saat beklemeyi deneyin. Hızı bilgisayardan bilgisayara tabii ki değişecektir.

İşe yaramazsa komut istemini yönetici olarak çalıştırın ve bu kodu:

Kod:
powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML

Girip enter tuşuna basın. İnternetteki çözümler PowerShell değilde komut istemini kullanmamızı söylüyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı