Imparator878 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #1 Merhaba, ben mağazayı silmiştim, sonra yüklemek istedim. Hiçbir çözüm olmadı. Yeni kullanıcı açıp denedim. Yeni kullanıcıda masaüstü gelmiyor, Explorer açılmıyor. Nasıl mağazayı tekrar yükleyebilirim?
Merhaba, ben mağazayı silmiştim, sonra yüklemek istedim. Hiçbir çözüm olmadı. Yeni kullanıcı açıp denedim. Yeni kullanıcıda masaüstü gelmiyor, Explorer açılmıyor. Nasıl mağazayı tekrar yükleyebilirim?
crazy_vefa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 3.445 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kastamonu 23 Nisan 2021 #2 Sanırım burası. Emin değilim. Download MS Store from Official Microsoft Download Center MS Store www.microsoft.com Artı 1 Eksi
Sanırım burası. Emin değilim. Download MS Store from Official Microsoft Download Center MS Store www.microsoft.com
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.191 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #3 Hocam mağazayı nasıl sildiniz? Sanırım bilgisayarınızı hızlandırmak için PowerShell komutları ile sildiniz. İlk önce PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. "Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" bu komutu yapıştırın. (Tırnaklar yok) Tüm varsayılan uygulamaların gelmiş olması gerek. Artı 0 Eksi
Hocam mağazayı nasıl sildiniz? Sanırım bilgisayarınızı hızlandırmak için PowerShell komutları ile sildiniz. İlk önce PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. "Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" bu komutu yapıştırın. (Tırnaklar yok) Tüm varsayılan uygulamaların gelmiş olması gerek.
mremperor Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #4 O Site Windows 8.1 için. Artı 0 Eksi
KS KS Imparator878 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #5 baranegun dedi: Hocam mağazayı nasıl sildiniz? Sanırım bilgisayarınızı hızlandırmak için PowerShell komutları ile sildiniz. İlk önce PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. "Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" bu komutu yapıştırın. (Tırnaklar yok) Tüm varsayılan uygulamaların gelmiş olması gerek. Genişletmek için tıkla... denedim gene yüklenmedi baranegun dedi: Hocam mağazayı nasıl sildiniz? Sanırım bilgisayarınızı hızlandırmak için PowerShell komutları ile sildiniz. İlk önce PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. "Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" bu komutu yapıştırın. (Tırnaklar yok) Tüm varsayılan uygulamaların gelmiş olması gerek. Genişletmek için tıkla... ilk get-Appx yazan şeyi yazıp sonra alttakinimi yazıcam Artı 0 Eksi
baranegun dedi: Hocam mağazayı nasıl sildiniz? Sanırım bilgisayarınızı hızlandırmak için PowerShell komutları ile sildiniz. İlk önce PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. "Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" bu komutu yapıştırın. (Tırnaklar yok) Tüm varsayılan uygulamaların gelmiş olması gerek. Genişletmek için tıkla... denedim gene yüklenmedi baranegun dedi: Hocam mağazayı nasıl sildiniz? Sanırım bilgisayarınızı hızlandırmak için PowerShell komutları ile sildiniz. İlk önce PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. "Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" bu komutu yapıştırın. (Tırnaklar yok) Tüm varsayılan uygulamaların gelmiş olması gerek. Genişletmek için tıkla... ilk get-Appx yazan şeyi yazıp sonra alttakinimi yazıcam
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.260 Çözümler 13 23 Nisan 2021 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Imparator878 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #7 Wmir dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... önceden bunuda denedim buda olmadı baranegun dedi: Hocam mağazayı nasıl sildiniz? Sanırım bilgisayarınızı hızlandırmak için PowerShell komutları ile sildiniz. İlk önce PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. "Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" bu komutu yapıştırın. (Tırnaklar yok) Tüm varsayılan uygulamaların gelmiş olması gerek. Genişletmek için tıkla... oldumu Dosya Ekleri test.png 6,1 KB · Görüntüleme: 65 Artı 0 Eksi
Wmir dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... önceden bunuda denedim buda olmadı baranegun dedi: Hocam mağazayı nasıl sildiniz? Sanırım bilgisayarınızı hızlandırmak için PowerShell komutları ile sildiniz. İlk önce PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. "Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" bu komutu yapıştırın. (Tırnaklar yok) Tüm varsayılan uygulamaların gelmiş olması gerek. Genişletmek için tıkla... oldumu