Windows 10 tekrar orijinal bir şekilde nasıl yüklenir?

Ceyad Soyak

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, benim tekrardan Windows 10'u orijinal bi şekilde yüklemem lazım. Şuan kullanıyorum orijinal bi şekilde. Atmak istememin sebebi ise RAM problemim var, yeni RAM aldım ne yaptıysam olmadı, takınca reset atıyor. Kimse özellikleri, frekansı felan uymuyor demesin. Noktasına kadar herşeyi uyuyor, hatta bunun için yeni konu açmıştım. BIOS güncel. Ama RAM'i takdığımda başta görünüyor BIOS'ta. Fakat Windows'a girerken 'Windows otomatik onarıma hazırlanıyor' diyor ve aynı şeyleri tekrarlayıp reset atıyor. Teknik servis ile de görüşmüştüm. Tüm RAM'ler takılı iken yeni bir Windows kurulumu yapın demişlerdi. Ve Windows 10'u heba edip korsan yüklemek istemiyorum. Onun için bilen var mı, Windows 10 tekrardan orijinal bir şekilde nasıl yüklenir? @Murat5038 bu konu hakkında sizin de bilginiz varsa, yardım eder misiniz?

Benim işletim sistemim çöktüğünde yaptığım işlem şuydu;

1. Windows sitesinden MediaCreationToolKitx64 indirdim ve bir USB belleğe yazdırdım. (Windows 10 için olandı sanırım)
2. USB belleği kendi bilgisayarıma taktım. USB ile boot ettim ve Windows kurulum ekranı geldi.
3. Dil, klavye vb. ayarları yaptıktan sonra otomatik olarak kuruluma geçti. Kurulum sırasında yükseltmede olduğu gibi e-mail adresimi girdim.
4. Bilgisayar açıldı ve sistemim orijinal şekilde hazırdı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı