Windows 10 Masaüstü Kişiselleştirme

Daha fazla  
Merhabalar :). Bir süredir aklımda masaüstünü kişiselleştirmek vardı fakat zaten bilgisayarımda çok fazla vakit geçirmediğimden bununla uğraşmak istemedim. Şimdiyse can sıkıntısından bu işe de bir el atmak istiyorum. İlk olarak sadece internetten araştırıp kendim yapmayı düşünüyordum ama sizlerden birkaç şey öğrenmek bu işi yapmanın daha keyifli bir yolu olur diye düşündüm. Maksat muhabbet, şimdiden teşekkürler :).

Rainmeter' ı lütfen deneyin
Merhabalar :). Bir süredir aklımda masaüstünü kişiselleştirmek vardı fakat zaten bilgisayarımda çok fazla vakit geçirmediğimden bununla uğraşmak istemedim. Şimdiyse can sıkıntısından bu işe de bir el atmak istiyorum. İlk olarak sadece internetten araştırıp kendim yapmayı düşünüyordum ama sizlerden birkaç şey öğrenmek bu işi yapmanın daha keyifli bir yolu olur diye düşündüm. Maksat muhabbet, şimdiden teşekkürler :).

Eğer iyi bir sisteminiz varsa %1 bile CPU kullanmaz. İndireceğiniz skinlere ve kabuklara dikkat edin lütfen benim bir kere başıma gelimişti PC mortingen cortingen olduydu xD.
Rainmeter'ı lütfen deneyin.

Eğer iyi bir sisteminiz varsa %1 bile CPU kullanmaz. İndireceğiniz skinlere ve kabuklara dikkat edin lütfen benim bir kere başıma gelimişti PC mortingen cortingen olduydu xd.

5000'e 3000 bir wallpaper bulun.
Windows renklerini istediğiniz gibi ayarlayın.
İmleç rengini Windows rengiyle aynı renk yapın muhteşem oluyor :)
run> sysdm. Cpl> gelişmiş> performans >en iyi görünüm için ayarla >uygula.
Ayarlar> erişim kolaylığı> aşağıda saydamlığı açın, kaydırma çubuklarını gizleyin ve animasyonları göster'i açın.
İsterseniz Taskbar'da simgeleri ortalayın ve Rainmeter'ı kurduktan sonra iyi bir clock skini indirin ve kurun.

Ben böyle çok hoş olacağını düşünüyorum.
:)
Rainmeter'ı lütfen deneyin.

Eğer iyi bir sisteminiz varsa %1 bile CPU kullanmaz. İndireceğiniz skinlere ve kabuklara dikkat edin lütfen benim bir kere başıma gelimişti PC mortingen cortingen olduydu xd.

5000'e 3000 bir wallpaper bulun.
Windows renklerini istediğiniz gibi ayarlayın.
İmleç rengini Windows rengiyle aynı renk yapın muhteşem oluyor :)
run> sysdm. Cpl> gelişmiş> performans >en iyi görünüm için ayarla >uygula.
Ayarlar> erişim kolaylığı> aşağıda saydamlığı açın, kaydırma çubuklarını gizleyin ve animasyonları göster'i açın.
İsterseniz Taskbar'da simgeleri ortalayın ve Rainmeter'ı kurduktan sonra iyi bir clock skini indirin ve kurun.

Ben böyle çok hoş olacağını düşünüyorum.
:)

Şahsen kendim kullanıyordum Rainmeter'ı ve bu ayarları yapıyordum 2 GB RAM'le bile 0 kasma.

Son düzenleme:
Rainmeter' ı lütfen deneyin
Dünkü mesajınızdan sonra ilk iş bahsettiğiniz uygulamayı kurdum. Daha sonra internetten nasıl kullanılacağına baktım ve birkaç küçük şey denedim. Şu anda sadece iki tane rainmeter skini kullanıyorum. Biri saat için, diğeri is bilgisayarda müzik çaldığında eş zamanlı olarak hareket ediyor. İkincinin ne olduğunu çok iyi açıklayamamış olabilirim ama bir resmini bırakıyorum oradan görüp anlarsınız ne kastettiğimi (3. görsel).

Masaüstümün düzenlemeden önceki (1. görsel) ve sonraki (2. görsel) haline bakmak isterseniz diye onları da aşağıya bırakacağım. Başka tavsiyelere de açığım ama bu kadar düzenleme bana yeter de artar bile :)

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (146).png
    Ekran Görüntüsü (146).png
    563,7 KB · Görüntüleme: 158
  • Ekran Görüntüsü (152).png
    Ekran Görüntüsü (152).png
    582,4 KB · Görüntüleme: 146
  • Ekran Görüntüsü (153).png
    Ekran Görüntüsü (153).png
    572,7 KB · Görüntüleme: 136
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu programı deneyebilirsin dostum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı