Windows 10 masaüstü simge hatası

Kullandığın virüs programı Eset mi? Güncel mi?
Kusura bakma. Soru sorup duruyorum ama çözmeye çalışıyorum
Şuan yüklü bir program yok anti virüs adına. Tarayıp silmiştim Eset'i ve adım kadar eminim ki virüs bulaştıracak bir eylemde bulunmadım.

Dediklerinizi yaptım fakat sorun hala devam ediyor.

Hocam, sorun üzerinde çalışıyorum merak etme.

Wise Registry Cleaner ile tarama yapıp, kayıt temizleme ve sonrasında kayıt birleştirme yapar mısın.
Ayrıca ekran çözünürlüğün monitörün önerilen ayarında değilse, onu da önerilen şeklinde ayarlar mısın.

Kayıt işlemine başlamadan önce, masaüstünde sağ tık - görünüm de "otomatik hizalama" aktif ise tik ini kaldır. Sorun devam ediyorsa, yine sağ tık - görünüm den büyük simge veya küçük simde yap ve tekrar ilk seçili olan simge boyutunu seçip tekrar dene.

Yine devam ediyorsa sağ tık - kişiselleştir - temalar - sağ menüde "masaüstü simge ayarları" ve açılan pencerenin altında "masaüstü simgelerini değiştirmek için temalara izin ver " in tik ini kaldır.

Bunlar sorunu çözmez ise başta yazdığım program ile tarama yapıp,onarıp dönüş yapar mısın?
Dediklerinizi yaptım fakat sorun hala devam ediyor.

Hocam bu konuda ki son mesajı uygular mısın?
Yeni bir kullanıcı hesabı yaratmanı istiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…