Windows 10 Masaüstü simgelerindeki yazıların siyah olma sorunu

My0neSS

Hectopat
Daha fazla  
Bir konu daha açılmış eskiden ama cevap verilmemiş umarım benimki de öyle olmaz.
Masaüstü simgelerin altındaki yazılar siyah oldu ve program indirdim onun çalışma esnasında işliyor fakat kapatınca sayfa yenile yapınca yine kalıyor. Normalde beyaz olması gerekiyor. Virüs şüphesindeyim böyle bir virüs bilen varsa benimle paylaşırsa sevinirim.

"Masaüstüne sağ tıkla özellikler Masaüstü sekmesi Masaüstünü Özelleştir Web Sekmesinde Masaüstü Ögelerini kilitle önündeki işareti kaldır Tamam diyebilirsin.

Olmazsa Bilgisayarım sağ tıkla özellikler Gelişmiş Performans Ayarlar Masaüstü simge etiketlerinde bırkma gölgesi kullan kutrucuğunu işaretle Tamam Tamam diyerek kapatırsan olması gerekiyor."

-Alıntıdır

"Masaüstüne sağ tıkla özellikler Masaüstü sekmesi Masaüstünü Özelleştir Web Sekmesinde Masaüstü Ögelerini kilitle önündeki işareti kaldır Tamam diyebilirsin.

Olmazsa Bilgisayarım sağ tıkla özellikler Gelişmiş Performans Ayarlar Masaüstü simge etiketlerinde bırkma gölgesi kullan kutrucuğunu işaretle Tamam Tamam diyerek kapatırsan olması gerekiyor."

-Alıntıdır
Masaüstü sağ tık özellikler. :D
Şimdi anladım dostum sorunu o gelişmiş performans sekmesinden en iyi performans yapmıştım önceden demek ki ondan olmuş.

-Alıntıdır
Biraz hort olacak ama çok teşekkürler dostum, kurtardın beni. Performans ayarı yaparken yazıyı siyah yapmıştım sonradan bulamadım geri dönmeyi. 😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı