Windows 10 masaüstü yazıları gözükmüyor

CesarBey

Centipat
Sadece ikonlar gözüküyor, hiçbir türlü yazılar gözükmüyor. Çözümü nedir?

IMG_20200522_232128.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu masaüstündeki yazılarla ilgili bir hizmeti kapatmış olabilirsiniz. Yeniden başlatmayı deneyin. Yine sonuç alamadıysanız Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırın ve şu satırları yazın:

Kod:
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Bu masaüstündeki yazılarla ilgili bir hizmeti kapatmış olabilirsiniz. Yeniden başlatmayı deneyin. Yine sonuç alamadıysanız Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırın ve şu satırları yazın:

Kod:
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Cmd yönetici olarak açıyorum fakat hiç yazı yok!?

Dism++'yı yükleyin o şekilde onarım yapın.

Hocam hiç bişekilde yazı yok wifi de bağlanmıyor

Yazı yok derken yazıyı göremeseniz de tahmini olarak tıklayarak işlem yapamıyor musunuz? Bu şekilde yapmayı deneyin. Olmuyorsa da son çare olarak temiz kurulum önerebilirim.

Hocam uygulamayı usb yardımı ile mobile indirip attım fakat tepki vermiyor açınca donuyor

Maalesef başka bir çözüm yolu bilmiyorum. Önemli verileriniz yoksa yukarıda paylaştığım rehberden temiz kurulum yapabilirsiniz. Normalde paylaştığım çözümleri uygulayabiliyor olsanız %90 ihtimalle çözmüş olacaktınız.

Son olarak DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth komutunu tekrar deneyebilirsiniz. Anladığım kadarıyla yazıları göremiyor olsanız da yazdıklarınız işliyor olacak. Komutu yazdıktan sonra enter deyin yaklaşık 20-25 dakika bekleyin garanti olsun diye. Sonrasında bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı