Windows 10 Mavi Ekran Hatası (KmodeExpectionNotHandled intelppm. Sys)

Oğuz Ziya

Kilopat
Katılım
6 Temmuz 2012
Mesajlar
197
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Az önce Call of Duty Modern Warfare oynarken başlıkta da belirttiğim gibi Kmode Expection Not Handled mavi ekran hatasını aldım. Minidump incelediğimde intelppm.sys'den kaynaklı olduğunu görüyorum fakat Minidump okuma konusunda detaylı bir bilgim yok. Buraya bırakıyorum, @claus @MF @Recep Baltaş bakabilirseniz çok sevinirim.

Not: BIOS son sürüme güncel değil fakat fabrika sürümü de değil. Yaklaşık 6 ay önce güncelledim fakat yeni bir sürüm daha çıkmış.

Buradan indirebilirsiniz.
Minidump
 
CMOS Reset donanımsal BIOS Reset yazılımsal yapılır. Aynı sonucu verir. Kullanıcı tarafından yapılan ayarlamaları varsayılan değerine sıfırlar. Hatta ve hatta buraya @Recep Baltaş'ın konusunu referans gösterdim.
Konudaki ilk cümleyi okursanız tüm opsiyonların BIOS sıfırlamak için birer seçenek olduğunu görebilirsiniz.
Factory Reset ile Hard Reset arasında nasıl bir fark varsa bu da aynı mantıktır. Aynı sonucu verir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bellek hatası gördüğümü söylemiştim, BIOS unutmayın.
Hocam BIOS sıfırladım, default yaptım. Fan ayarlarını default yaptım. Gece Memtest açık bıraktım sabah kontrol ettiğimde hiçbir hata bulunmamıştı. Tüm sonuçlara detaylı baktım hiçbir hata yoktu. SFC/ SCANNOW ile sistem hata buldu DISM /ONLINE ... ile başlayan kod ile o hatayı da onardım. Siz Logitech ve Corsair araçlarını kaldır demiştiniz fakat işimi yarayan uygulamalar onlar kaldırırsam mouse ve klavyemin özelliklerinden faydalanamayacağım. @feneresevdalı siz de bir yorum yaparsanız sevinirim.
 
Demiştim ama bizi dinleyen yok.
Fotoğrafları çektim ben hata görmediğim için atma gereği duymadım atayım hemen
Demiştim ama bizi dinleyen yok.
WhatsApp Image 2019-12-13 at 22.08.50.jpeg
WhatsApp Image 2019-12-13 at 22.08.50 (1).jpeg
WhatsApp Image 2019-12-13 at 22.08.50 (2).jpeg
 
BIOS Load Defaults yap hiçbir ayara dokunma(XMP dahil), tekrar test et yeni dosya oluşursa AIDA64 raporu ile birlikte gönder.
 
BIOS Load Defaults yap hiçbir ayara dokunma(XMP dahil), tekrar test et yeni dosya oluşursa AIDA64 raporu ile birlikte gönder.
XMP kapattığım zamanlarda performans düşecek değil mi?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı