Çözüldü Windows 10 mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Kartımı yeni düzeltmiştim, umarım ekran kartıyla alakalı bir sorun yoktur.

@Bora Dere @Assecreed ve diğerleri yardımlarınızı bekliyorum .

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kontrol sağlayın, şu anda her şey eskisi gibi. Dediğim gibi bu andan sonra yapmanız gereken kartınızı arıza tespiti için göndermek.
Yardımlarınız için teşekkür ederim, kartımda büyük donanımsal sorunlar var anladığım kadarıyla. Zamanınızı çaldığım için kusura bakmayın. Ve bir sürü yazım yanlışı yaptım hatayı hakediyorum yapıştırın gelsin .
Dün size @Ma'at bir şeyler söylemiş yapmanız için. İçlerinden sadece diskiniz ile ilgili olanı yapmışsınız. Geri kalan her şey duruyor. Öncelikle geçmiş mesajlarda bulunan tüm işlemleri yapın eksiksiz.

Onlara ek olarak bilgisayarınızda tonlarca RGB programı var. Ya denemek için kurdunuz ya da bilemiyorum, kullanmadıklarınızın tamamını kaldırın. Hatta kontrol amaçlı tamamını kaldırın. Ek olarak bir süreliğine Kaspersky VPN programını da kaldırın.

Kartınızı hangi firma üretti? Hangi model bilgisi var? RX 580 olduğunu ve VBIOS bilgisini zaten görebiliyorum, onu atmanıza gerek yok. Örneğin: ASUS DUAL Radeon RX580 OC 4GB,
MSI Radeon RX 580 ARMOR gibi.

Hocam anlayamadım kusura bakmayın.

Hocam Afterburner'ı kaldırmıştım, Faceit kaldırmıştım.

Attığınız raporda kaldırılmamış görünüyor. Daha sonradan mı kaldırdınız?

Burada attığımı bir deneyin. İşlem sırasında dikkatli olun, riskli bir işlemdir. Kendiniz yapamazsanız çevrenizde bilen birinden yardım isteyin.

İşlem için önce Gigabyte'a ait @BIOS yazılımını indirin. Daha sonra kurulumunu yaptıktan sonra açılan programda "BACKUP VGA BIOS" yazan yere tıklayıp mevcut kartınızın içerisindeki VBIOS'u yedekleyin. Daha sonra "FLASH" yazan yerden yukarıda atmış olduğum VBIOS ROM dosyasını indirerek flash işlemini başlatın.

Tekrar belirteyim, riskli bir işlemdir. Uygulamadan önce iki kez düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…