Mavi ekran hatası alıyorum arkadaşlar. Daha çok visiul studio 2015'i kullanınca oluyor. İki gündür bu sorun var. Minidump dosyalarını zipledim. Yardımcı olabilir misiniz?
Tamamdır hocam yardımcı olduğunuz için ne kadar şükranlarımı iletsem az çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim. Bir de şuan bunu görünce dikkatimi çekti bir driver yüklü değil olarak görünüyor
Aygıta çift tıkla, Ayrıntılar sekmesinde altta bulunan kutudan Donanım kimlikleri seç muhtemelen en üstte en uzun olan kimliğe sağ tıkla kopyalayıp buraya ekle inceleyeyim.
Tekrar merhaba, önceki döküm dosyalarında görünmeyen bir sürücü eklenmiş ve eski tarihli. Önce onu güncelleyelim sonrasında tekrar mavi ekran hatası alırsan mevcut döküm dosyalarını temizleyip verifier aracıyla netleştiririz. Çünkü döküm dosyası spesifik olarak bir sürücüyü işaret etmiyor.
SFEP.sys Fri Jun 28 13:30:01 2013 (51CD65A9) => Sony Firmware Extension Parser Device
Hocam dayanamadım Windows 8.1 kurdum dün gece bu kadar sorun veriyorsa kullanmanın anlamı yok
Hocam bu kurduğum yeni 8.1de de mavi ekran aldım şimdi ne oldu bilgisayara anlamadım tam driver kuruyordum hayatı verdi( Sony Firmware Extension Parser Device ) dmp dosyası as.rar
şimdi sizin attığınız linkte ki Sony Firmware Extension Parser Device driverını kurdum