Windows 10 Mavi Ekran Hatası

MehmetDilmen

Kilopat
Daha fazla  
Mavi ekran hatası alıyorum arkadaşlar. Daha çok visiul studio 2015'i kullanınca oluyor. İki gündür bu sorun var. Minidump dosyalarını zipledim. Yardımcı olabilir misiniz?

dosya.rar

Tamamdır hocam yardımcı olduğunuz için ne kadar şükranlarımı iletsem az çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim. Bir de şuan bunu görünce dikkatimi çekti bir driver yüklü değil olarak görünüyor

Dosya Ekleri

• fd.png
    118 KB · Görüntüleme: 202
Aygıta çift tıkla, Ayrıntılar sekmesinde altta bulunan kutudan Donanım kimlikleri seç muhtemelen en üstte en uzun olan kimliğe sağ tıkla kopyalayıp buraya ekle inceleyeyim.

Ek: Rica ederim umarım sorun hallolur.

Üç adet bilgi vardı onları komple atayım dedim

ACPI\VEN_SNY&DEV_5001
ACPI\SNY5001
*SNY5001

Bunu kurup aygıt yöneticisini tekrar kontrol edbilirsin.

Sony Firmware Extension Parser Device: MEGA

Tamam hocam kurdum düzeldi tekrar teşekkür ederim mavi ekran olursa yeniden buradan dosyaları paylaşacağım

Allah göstermesin. Olursa tekrar bakarız. Bu kadar süre olmaması normal mi?

Aslında şuana kadar mavi ekran olması gerekiyordu bakalım inşallah düzelmiştir

Hocam hayırlı geceler az önce mavi ekran hatası aldım o günden beri ilk defa oldu 010416-33750-01.rar

Hocam 2. kere yine oldu mavi ekran dsd.rar

Tekrar merhaba, önceki döküm dosyalarında görünmeyen bir sürücü eklenmiş ve eski tarihli. Önce onu güncelleyelim sonrasında tekrar mavi ekran hatası alırsan mevcut döküm dosyalarını temizleyip verifier aracıyla netleştiririz. Çünkü döküm dosyası spesifik olarak bir sürücüyü işaret etmiyor.

SFEP.sys Fri Jun 28 13:30:01 2013 (51CD65A9) => Sony Firmware Extension Parser Device

SFEP: http://download.sony-europe.com/PUB...532/Sony_Firmware_Extension_Parser_Device.zip

Hocam dayanamadım Windows 8.1 kurdum dün gece bu kadar sorun veriyorsa kullanmanın anlamı yok

Hocam bu kurduğum yeni 8.1de de mavi ekran aldım şimdi ne oldu bilgisayara anlamadım tam driver kuruyordum hayatı verdi( Sony Firmware Extension Parser Device ) dmp dosyası as.rar

şimdi sizin attığınız linkte ki Sony Firmware Extension Parser Device driverını kurdum

Şu an W8.1 ise ona göre sürücüleri kur. Daha sonra mavi ekran alırsan son döküm dosyasına bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…