M metin_94 Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2018 #1 Bilgisayara yeni format atmama rağmen mavi ekran hatası alıyorum. RAM testi yaptım sorunsuz çıktı. Mini Dump dosyaları: minidump.rar
Bilgisayara yeni format atmama rağmen mavi ekran hatası alıyorum. RAM testi yaptım sorunsuz çıktı. Mini Dump dosyaları: minidump.rar
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 31 Ocak 2018 #2 Tetikleyiciler farklı olsa da geneli RAM kaynaklı gözükmekte. BIOS güncel değil. Öncelikle BIOS'u güncelleyin. H110M-K BIOS & Firmware | Anakart | ASUS Türkiye Vücudunuzdaki statik elektriği boşalttıktan sonra RAM'leri slotlarından çıkartın. Yumuşak silgi ile hafifçe RAM uçlarını temizleyin. Slotlarda da toz varsa temizleyin. RAM'leri anakart kitapçığındaki gibi yerlerine yerleştirin. Son durumu belirtin. Yeni mavi ekran hatası alırsanız dmp dosyalarını ekleyin. Artı 0 Eksi
Tetikleyiciler farklı olsa da geneli RAM kaynaklı gözükmekte. BIOS güncel değil. Öncelikle BIOS'u güncelleyin. H110M-K BIOS & Firmware | Anakart | ASUS Türkiye Vücudunuzdaki statik elektriği boşalttıktan sonra RAM'leri slotlarından çıkartın. Yumuşak silgi ile hafifçe RAM uçlarını temizleyin. Slotlarda da toz varsa temizleyin. RAM'leri anakart kitapçığındaki gibi yerlerine yerleştirin. Son durumu belirtin. Yeni mavi ekran hatası alırsanız dmp dosyalarını ekleyin.
KS KS M metin_94 Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2018 #3 Söylediklerinizi denicem bu arada sıfır ram aldık taktım Artı 0 Eksi