E Ertuğrul Damar Decapat Katılım 6 Ağustos 2018 Mesajlar 50 3 Eylül 2018 #1 Uzun zamandır mavi ekran hatası alıyorum ve iyice çoğalmaya başladı. Aşırı sinir bozucu. Dosyaların linkini aşağıya bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler. 090218-44046-01.dmp 090318-44531-01.dmp
Uzun zamandır mavi ekran hatası alıyorum ve iyice çoğalmaya başladı. Aşırı sinir bozucu. Dosyaların linkini aşağıya bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler. 090218-44046-01.dmp 090318-44531-01.dmp
KS KS E Ertuğrul Damar Decapat Katılım 6 Ağustos 2018 Mesajlar 50 3 Eylül 2018 #11 Murat5038 dedi: varsa hangisi söyleyin, o hangisi ise güncellemeleri gelince kontrol edersin. Genişletmek için tıkla... PUBG ve emulatörü var. Silinen üye dedi: sürücüleri nereden güncelledin? Genişletmek için tıkla... 2 Programla güncelledim ilkini hatırlamıyorum ama ikincisi IObit Driver Booster'dı. Artı 0 Eksi
Murat5038 dedi: varsa hangisi söyleyin, o hangisi ise güncellemeleri gelince kontrol edersin. Genişletmek için tıkla... PUBG ve emulatörü var. Silinen üye dedi: sürücüleri nereden güncelledin? Genişletmek için tıkla... 2 Programla güncelledim ilkini hatırlamıyorum ama ikincisi IObit Driver Booster'dı.
GuiKita Megapat Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 264 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Meslek Eczane Teknisyeni 3 Eylül 2018 #12 Ertuğrul Damar dedi: PUBG ve emulatörü var. 2 Programla güncelledim ilkini hatırlamıyorum ama ikincisi IObit Driver Booster'dı Genişletmek için tıkla... Bu tarz programlarla güncellemeler de sorun yaratıyor, en iyisi marka model aratıp internetten ürünün kendi sitesinden driver kurmak. Artı 0 Eksi
Ertuğrul Damar dedi: PUBG ve emulatörü var. 2 Programla güncelledim ilkini hatırlamıyorum ama ikincisi IObit Driver Booster'dı Genişletmek için tıkla... Bu tarz programlarla güncellemeler de sorun yaratıyor, en iyisi marka model aratıp internetten ürünün kendi sitesinden driver kurmak.
KS KS E Ertuğrul Damar Decapat Katılım 6 Ağustos 2018 Mesajlar 50 3 Eylül 2018 #13 GuiKita dedi: Bu tarz programlarla güncellemeler de sorun yaratıyor, en iyisi marka model aratıp internetten ürünün kendi sitesinden driver kurmak. Genişletmek için tıkla... Windows 10 için tüm güncellemeleri yok 8'e ya da 7'ye döneceğim galiba ama 10'da sorunum çözülüyosrsa çok iyi olur. Artı 0 Eksi
GuiKita dedi: Bu tarz programlarla güncellemeler de sorun yaratıyor, en iyisi marka model aratıp internetten ürünün kendi sitesinden driver kurmak. Genişletmek için tıkla... Windows 10 için tüm güncellemeleri yok 8'e ya da 7'ye döneceğim galiba ama 10'da sorunum çözülüyosrsa çok iyi olur.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 3 Eylül 2018 #14 Ertuğrul Damar dedi: PUBG ve emulatörü var. 2 Programla güncelledim ilkini hatırlamıyorum ama ikincisi IObit Driver Booster'dı Genişletmek için tıkla... Driver pack solution kullan. Artı 0 Eksi
Ertuğrul Damar dedi: PUBG ve emulatörü var. 2 Programla güncelledim ilkini hatırlamıyorum ama ikincisi IObit Driver Booster'dı Genişletmek için tıkla... Driver pack solution kullan.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 3 Eylül 2018 #15 Ertuğrul Damar dedi: PUBG ve emulatörü var Genişletmek için tıkla... Yukarıda söylediğim gibi. Ertuğrul Damar dedi: 2 programla güncelledim ilkini hatırlamıyorum ama ikincisi IObit Driver Booster'dı. Genişletmek için tıkla... Güncelleme için yazılım kullanmayın. Format atın. Artı 0 Eksi
Ertuğrul Damar dedi: PUBG ve emulatörü var Genişletmek için tıkla... Yukarıda söylediğim gibi. Ertuğrul Damar dedi: 2 programla güncelledim ilkini hatırlamıyorum ama ikincisi IObit Driver Booster'dı. Genişletmek için tıkla... Güncelleme için yazılım kullanmayın. Format atın.
KS KS E Ertuğrul Damar Decapat Katılım 6 Ağustos 2018 Mesajlar 50 3 Eylül 2018 #16 Murat5038 dedi: yukarıda söylediğim gibi. Güncelleme için yazılım kullanmayın. Format atın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Windows 7 kurmaya karar verdim bilgisayarım için daha iyi olacağını düşünüyorum sıfırdan bu bilgisayar için daha iyi bir sistem olur iyi forumlar. Artı 0 Eksi
Murat5038 dedi: yukarıda söylediğim gibi. Güncelleme için yazılım kullanmayın. Format atın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Windows 7 kurmaya karar verdim bilgisayarım için daha iyi olacağını düşünüyorum sıfırdan bu bilgisayar için daha iyi bir sistem olur iyi forumlar.