Windows 10 mavi ekran System service exception

Kandyland

Femtopat
Öncelikle merhaba mavi ekran hatası aldığımda konu başlığındaki hatayı veriyor ve bilgisayarı yeniden başlatmamı söylüyor. Önceki konulara bakarak minidump klasöründeki dosyaları upload etme gereğini duydum. Yardımcı olursanız sevinirim.

minudumpcopy.rar (minidump belgeleri)

Driver Booster gibi bir program kullandınız mı? DDU ile sürücüleri kaldırıp yeniden yükleyin. Tüm sisteminizi yazın. BIOS güncel mi? Ayrıca Memtest ile belleklerini test edip sonuçları atar mısın?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Etkilenen sürücü dosyasına bakılırsa grafik biriminde sıkıntı var gibi. Ekran kartınız için temiz kurulum deneyin.

Driver booster daha önce kullanmadım fakat şu an indiriyorum. Ayrıca bios güncel
Driver booster indirdikten sonra güncel olmayan sistem aygıtları v.s şeyleri guncelledim ve kurulumu yaptı. Sorun devam ederse diğer dediklerinizi de yapıp yollarım.

Son düzenleme:
Driver Booster'ı kaldırın ve elle kurulum yapın. Chrome uygulamasını kaldırın. DDU rehberini uygulayın ve güncel ekran kartı sürücünüzü kurun. Ek olarak bunu kurun.
Varsa Windows Update güncellemelerini yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…