Sworn vi Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #1 RAM Crucial Ballistix 8 GB 3200 MHz x2 Ekran kartı Gigabyte RTX 3060 Eagle 12G Anakart B450M-A PRO MAX İşlemci Ryzen 5 5600x Bu aralar bilgisayarı kapatırken pft list corrput hatası ile mavi ekran alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2023
Bu aralar bilgisayarı kapatırken pft list corrput hatası ile mavi ekran alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
M Mustafa Akmermer Centipat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 30 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #2 Bellek hatasından kaynaklı mavi ekran alıyor olmalısınız. @Recep Baltaş bununla ilgili bir makale yazmıştı diye hatırlıyorum. Aşağıya linki bırakıyorum. PFN LIST CORRUPT Mavi Ekran Hatası Nasıl Çözülür? Bu videomuzda sık karşılaşılan PFN LIST CORRUPT mavi ekran hatasının sebebini tespit edip sorunu çözmeye çalışacağız. Mavi ekran hatalarıyla ilgili www.technopat.net
Bellek hatasından kaynaklı mavi ekran alıyor olmalısınız. @Recep Baltaş bununla ilgili bir makale yazmıştı diye hatırlıyorum. Aşağıya linki bırakıyorum. PFN LIST CORRUPT Mavi Ekran Hatası Nasıl Çözülür? Bu videomuzda sık karşılaşılan PFN LIST CORRUPT mavi ekran hatasının sebebini tespit edip sorunu çözmeye çalışacağız. Mavi ekran hatalarıyla ilgili www.technopat.net
Sworn vi Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #3 Bu uygulamayı denedim ancak bir sıkıntı bulamadı tak çıkart yaparak sorunlu olanı bulmayı başarabildim...
Bu uygulamayı denedim ancak bir sıkıntı bulamadı tak çıkart yaparak sorunlu olanı bulmayı başarabildim...