Windows 10 Mavi Ekran

bigboss07

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, yeni topladığım bilgisayara Windows'u kurdum ama iki gündür sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Birkaç farklı hata aldım BAD_POOL_HEADER hatasını 3 defa aldım diğerlerini malesef hatırlayamıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Not: Minidump dosyaları en kısa sürede eklenecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun birçok sebebi olabilir. Bunlar bildiğim kadarıyla;
  • Hatalı yapılandırılmış, eski veya bozuk aygıt sürücüleri. (son derece yaygın)
  • Son Windows ile ilişkili yazılım değişikliğinden (yükleme ya da kaldırma) kaynaklanan, Windows kayıt defterinde bozulma.
  • Virüs ya da kötü amaçlı yazılım Windows dosyasını ya da ilişkili Windows Operating System program dosyalarını bozmuş.
  • Yeni donanım takıldıktan sonra sürücü çakışması.
  • Windows Operating System ile ilişkili yazılım ya da sürücü yükledikten sonra hasar görmüş veya kaldırılmış sistem dosyaları.
  • Hatası 0x19 mavi ekranı zarar görmüş bir sabit diskten kaynaklandı.
  • Bellek (RAM) bozulması nedeniyle BAD_POOL_HEADER Durdurma Hatası.
BAD_POOL_HEADER mavi ekran hataları çeşitli donanım, bellenim, sürücü veya yazılım sorunlarından kaynaklanabilir.

minidump dosyaları: minidump.rar , yanlış yere yüklediğim için ceza aldım o nedenle koyamadım kusura bakmayın. Yardımcı olabilicek birileri var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…