Çözüldü Windows 10 Mavi Ekrandan Sonra Reboot and select proper Boot device hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Skyress

Megapat
Yer
Duchy of Toussaint
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. 10 dakika önce Steam'dan PUBG yükledim ve oyna tuşuna bastım. Tam VCRedist kurulurken bu sistemde kurulamaz tarzı bir hata verdi ve ardından 10 saniye içerisinde mavi ekran verip kendi kendine res attı PC ve bir daha da açılmadı. Yeniden ben açmaya çalıştığımda "Reboot and select proper Boot device or insert Boot Media'in selected Boot device and press a Key" hatası verdi. Durduk yere oldu. Bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltirim?
Arkadaşlar sorunun çözümünü buldum. Boot menüden açınca sistemi çalışıyor ama PUBG hiçbir şekilde açılmıyor. Onun için başka bir konu açtım.

Son düzenleme:
Çözüm
@MayCrasH BIOS Menu'den SSD önyükleme sırasını 1. sıraya alınca düzeldi. Ama daha önce böyle bir şey yoktu PUBG yüzünden oldu. 😁
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı