Windows 10 Media Creation Tool 1053 Hatası

Önceki yoruma fotoğrafı ekledim geç ekledim ama , Rufus programı hata verdi. Neden uygulamalara hata veriyor anlayamıyorum hala

Önceki resimdeki fotoğraf ISO dosyası indiren bir program:)
Bu 4 GB olan dosyası başka PC indirip, rufus programı ile yazdır ve yakın zamanda format at:)

O attığını normal google drive'den indiriyordum yanına Rufus'u da indirdim. Rufus'u açarken sıkıntı yaşadım ve de bu sorun Media Creation Tool'da da oldu
Böyle yapacaktık değil mi ?
Bu 4 GB olan dosyası başka PC indirip, rufus programı ile yazdır ve yakın zamanda format at:)

Tamamdır çok teşekkür ederim :) Ekran kartının ömrü bitince ve yenisiyle değiştirince format atmak zorunda kalmıştık. Sanırsam yasal olmadığı için şu an uygulamaları açmıyor ve türlü türlü bozukluklar var, önceden win10 yasal ürün anahtarım olduğu için geçmek istemiştim ama şu an bu olaylardan dolayı zorlandım. Senin dediğin gibi başka bir bilgisayarda indirip deneyeceğim tekrardan teşekkür ederim. :)

Dosya Ekleri

• sorun2.png
    sorun2.png
    10,3 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı