bruhboy420
Hectopat
Merhaba, bilgisayarımı Windows 10 yapmayı düşünüyorum. Media Creation Tool ile format atabilir miyim?
Nasıl yani ayalardan komple sıfırlama yaparsak bu da ISO gibi format olmuyor mu?
Evet, atabilirsin.Merhaba, bilgisayarımı Windows 10 yapmayı düşünüyorum. Media Creation Tool ile format atabilir miyim?
Merhaba, bilgisayarımı Windows 10 yapmayı düşünüyorum. Media Creation Tool ile format atabilir miyim?
MCT ile flaşa yazdırırsan sonrasında format atabilirsin, diğer türlü en fazla yükseltme yaparsın.Merhaba, bilgisayarımı Windows 10 yapmayı düşünüyorum. Media Creation Tool ile format atabilir miyim?
Yükseltme mi yapılacak sıfır format mı? Tool varsayılan ayarla direk netten yükleme yapıp yükseltme yapacak. Diğer seçenek seçilip bir ISO alınmalı.
Ventoy ile tertemiz USB ile atmak varken ne gerek var böyle şeylere.
Yükseltme mi yapılacak sıfır format mı? Tool varsayılan ayarla direk netten yükleme yapıp yükseltme yapacak. Diğer seçenek seçilip bir ISO alınmalı.
Lüzumu yok flaşın.Windows 10 galiba 8 GB USB istiyordu evdeki 8 GB USB de dolu onun dışında 4 GB var oda yetmez.
Sıfır format.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.