B bymamun Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 37 2 Temmuz 2020 #1 Minidump dosyası ektedir. RAM bellekler kontrol edildi sorun yok. Yardımlarınıza ihtiyacım var.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Temmuz 2020 #2 BattlEye kullanan oyun hangisi ise kaldır. Defender kapat farklı bir AV kullanın. Windows güncellemelerini kontrol edin. Artı 0 Eksi
BattlEye kullanan oyun hangisi ise kaldır. Defender kapat farklı bir AV kullanın. Windows güncellemelerini kontrol edin.
KS KS B bymamun Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 37 2 Temmuz 2020 #3 BattlEye kullanan oyun rainbow six siege uzun zamandır oynuyorum. Güncellemeleri kontrol ettim güncel olduğu yazdı. AV ise windows10'un kendi sistemi. Onun dışında bir şey kurulu değil Artı 0 Eksi
BattlEye kullanan oyun rainbow six siege uzun zamandır oynuyorum. Güncellemeleri kontrol ettim güncel olduğu yazdı. AV ise windows10'un kendi sistemi. Onun dışında bir şey kurulu değil