Windows 10 Memory management mavi ekran hatası

Daha fazla  
Merhabalar,

Windows 10 sistemimde son zamanlarda çok sık mavi ekran hatası alıyorum. Daha önce bu sorunu yaşayan arkadaşların çözümlerini denedim fakat hala sorun devam ediyor. Konuyu açarken bile bu sorunu yaşadım. Bilgisayar önce mavi ekran hatası verip (genellikle "Memory management"), sonrasında yeniden başlatıyor. Minidump dosyalarını da burada paylaşıyorum. Yardımcı olabilecek birisi olursa çok sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Minidump

Son düzenleme:
1) Memtest86 testi uygulayın ve sonuçları paylaşın. Ayrıca bu testi yapmadan önce XMP kapatıp testi öyle yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2) Aşağıdaki driverı indirin ve daha sonra da DDU yazılımını internetten indirin. İkisi de inince DDU'yu açıp ses sürücüsünü seçip oradan Realtek (WIP) seçin ve sürücüyü kaldırın. Sonra da bilgisayarın internet bağlantısını kesip o driverı kurun.

3) Vanguard kaldırın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı