emrbrk Hectopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 1 2 Haziran 2018 #1 Kernel security check failure hatasını da verdiği oldu, driver overran stack buffer hatası aldım, memory management hatası verdi az önce bu konuyu yazarken. Mavi ekran verip kapanıyor anlayamadım gitti. Minidump ve CBS log aşağıdaki linkte: Yeni klasör.rar Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2018
Kernel security check failure hatasını da verdiği oldu, driver overran stack buffer hatası aldım, memory management hatası verdi az önce bu konuyu yazarken. Mavi ekran verip kapanıyor anlayamadım gitti. Minidump ve CBS log aşağıdaki linkte: Yeni klasör.rar Teşekkürler.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 2 Haziran 2018 #2 Tek bir dosya göndermişsiniz. Tüm Minidump dosyalarını gönderin. Bellek testi yapın: Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı Artı 0 Eksi
Tek bir dosya göndermişsiniz. Tüm Minidump dosyalarını gönderin. Bellek testi yapın: Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı
MuhammedAvcii Hectopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 12 3 Haziran 2018 #3 @MF Lenovo Y520 "System Service Exception" Mavi Ekran Hatası bu konuyuda incelermisinisiz hocam kimse bakmadı çok çaresizim Artı 0 Eksi
@MF Lenovo Y520 "System Service Exception" Mavi Ekran Hatası bu konuyuda incelermisinisiz hocam kimse bakmadı çok çaresizim