YiğitAli
Megapat
Daha fazla
Merhabalar @Murat5038 hocam, BIOS probleminden sonra mavi ekran hataları almaya başladım. Sistemin ekran kartı ve anakartı ikinci el aldım. Sorunun bunlarda olduğunu düşünüyorum. RAM'lerimi yeni aldım. 2x8 G.Skill Ripjaws 3000 MHz, MSI B350 PC Mate anakart, Gigabyte Aorus RX 580 ekran kartı, Ryzen 5 1600 işlemci, Xigmatek 600W PSU. Format atmadan önce aşağıda paylaştığım hataları alıyorum sürekli. Format attım bir şey değişmedi. Daha önce söz ettiğim üzere eski ekran kartı takınca BIOS problemi de ortadan kalkıyor mavi ekran hatası da almıyorum. Ekran kartını başka bilgisayarda sorunsuz çalışmıştı. Oyunlarda FPS düşmesi gibi sorunlar yaşamadım. FurMark test yaptım mavi ekran hatası almadım. Şu sıra AMD görüntü vermeyi kesti hatası da almaya başladım. BIOS sıfırladım olmadı. RAM'leri 2133'de çalıştırdım olmadı. 3000'de çalıştırdım olmadı. RAM test yaptım sorun algılanmadı. Sorun ne ben çözemedim çıldırmak üzereyim. Size mail veya telefon üzerinden her şekilde ulaşmaya hazırım sorunu bulamadım ne yaptıysam.