Windows 10 Microsoft Store silindi

Yusuf Serdar28

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
512GB SSD
Ekran kartı
GT1030
İşlemci
i5 9. Nesil
Microsoft Store aslında sorunsuz çalışıyordu. Fakat Microsoft Store güncelleme aldığı gün Microsoft Store otomatik olarak bilgisayarımdan silindi. Bununla birlikte artık Microsoft Store'u kullanamıyorum. Açılmıyor, indirmem gerektiğinde de inmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

Diğer appx paketlerini de kuruyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Get-appxpackage *windowsstore* -allusers | foreach {add-appxpackage -disabledevelopmentmode -register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

Diğer appx paketlerini de kuruyor.

Abim, bende de daha önce silinmişti ama ben format attım düzeldi. Bunlara gerek yok. Ben bu kodları 50 defa yazdım hiç olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft Store aslında sorunsuz çalışıyordu. Fakat Microsoft Store güncelleme aldığı gün Microsoft Store otomatik olarak bilgisayarımdan silindi. Bununla birlikte artık Microsoft Store'u kullanamıyorum. Açılmıyor, indirmem gerektiğinde de inmiyor.

Windows PowerShell yönetici olarak çalıştırıp şu komutu yazıp enter yap. Belki işe yarayabilir.

Get-AppxPackage -allusers Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)AppXManifest.xml"}

Abim, bende de daha önce silinmişti ama ben format attım düzeldi. Bunlara gerek yok. Ben bu kodları 50 defa yazdım hiç olmadı.
Abim mi? Madem öyle. Canım sen yapamamış olabilirsin ama format fetişini kendine saklasana, belki adamda yarayacak. Winver'den sürümler farklı, kernel aynı olabilir ama update packageleri aynı değil. Oldu mu canım?

Windows PowerShell yönetici olarak çalıştırıp şu komutu yazıp enter yap. Belki işe yarayabilir.

Get-AppxPackage -allusers Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)AppXManifest.xml"}
Hata veriyor...
Olmuydı bende de

Technopat Haberler

Geri
Yukarı