Hasan Köse Centipat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #1 Merhabalar, dostlarım. Format atmadan önce resimlerde gözüken yer DVD kalitesiydi fakat format attıktan sonra teyp kaydedicisi oldu ve bunu değiştiremiyorum. Cidden bu iş artık can sıkmaya başladı. Bilen birisi yardım ederse çok sevinirim. Dosya Ekleri teyp.PNG 11,2 KB · Görüntüleme: 57
Merhabalar, dostlarım. Format atmadan önce resimlerde gözüken yer DVD kalitesiydi fakat format attıktan sonra teyp kaydedicisi oldu ve bunu değiştiremiyorum. Cidden bu iş artık can sıkmaya başladı. Bilen birisi yardım ederse çok sevinirim.
Faboxin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 1.060 11 Haziran 2021 #2 Ses ile alakalı güncellemeleri yaptınız mı? Driver kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
KS KS Hasan Köse Centipat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #3 Faboxin dedi: Ses ile alakalı güncellemeleri yaptınız mı? Driver kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Windows ile ilgili diyorsan hepsini kurdum hocam. Artı 0 Eksi
Faboxin dedi: Ses ile alakalı güncellemeleri yaptınız mı? Driver kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Windows ile ilgili diyorsan hepsini kurdum hocam.