Windows 10 Mikrofon Çalışmıyor

Kardeşim aynı sorun bende de var . Kulaklığım 300 TL'lik sağlam kulaklık. Aniden bir gün skype ta arama yaptım ses gitmiyor. Takılı görünüyor ama sesi algılamıyor. Hoparlörden çıkan sesi arkadaşım duyabiliyor. Ve de aynı arkadaşımın da mikrofonu aynı sebepten gitti. Güncelleme gelirse hallolur herhalde.

Bende de var bir anda gitti mikrofon.

Kardeşim aynı sorun bende de var . Kulaklığım 300 TL'lik sağlam kulaklık. Aniden bir gün skype ta arama yaptım ses gitmiyor. Takılı görünüyor ama sesi algılamıyor. Hoparlörden çıkan sesi arkadaşım duyabiliyor. Ve de aynı arkadaşımın da mikrofonu aynı sebepten gitti. Güncelleme gelirse hallolur herhalde.

kardeşim sende çözüldümü çok geçtide

Aynı sorun bende de halen devam etmekte. Gayet güzel kullandığım Logitech g300 mikrofonlu kulaklığım bir anda bir gün çalışmamaya başladı. Kayıt Aygıtlarından mikrofon gözüküyor, fakat ses almıyor. Sesi gösteren yeşil barda bir hareketlilik yok. Ve bir türlü düzeltemedim. Hatta harici bir ses kartıda aldım, usb ile bağlananlardan. Ama oda işe yaramadı. Lütfen çözen yardım etsin.

PC niz widndows 10 ise sağ alttaki yukarı, bakan ok a tıklayın ordan ses simgesine sağ tıklayıp aygıtlara gelin oradan mikrofon ayarlarından özelliklere gelin bu aygıtı dinle kısmında mikrofon çalışıyor ise özellkileri kapatıp aygıtı var sayılan yapın eğer var sayılan aygıt o ama ginede çalışıyor ise Discord veya TS3 gibi programları deneyin onlarda çalışıyor ise Skype'ın ayarlarını deneyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı