Windows 10 Mikrofon Çalışmıyor

enesbsk

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
İnternette bir sürü yol buldum ama hiçbiri işe yaramadı. Mikrofona erişim izni verdim, ses sürücüsü güncellemeyi denedim ama zaten güncel sürümmüş, services.msc'den Windwos ses ve Windows ses bitiş noktasını kapatıp açtım ama hala mikrofonum çalışmıyor. Bu sorunun herhangi bir çözümü yok mu acaba?

Mikrofon olarak Iphone kulaklığını çift jak dönüştürücü ile kullanıyorum, windows 7 yüklü laptopuma taktığımda herhangi bir sıkıntı olmuyor fakat bunda mikrofonu görmüyor
Aynı sorun bendede var laptop'da kulaklık mikrofonu çalışıyor ama masaüstünde çalışmıyor. Ses kartı almak gerekiyor demişti bi arkadaşım ama emin olamadım.

Aynı sorun bendede var laptop'da kulaklık mikrofonu çalışıyor ama masaüstünde çalışmıyor. Ses kartı almak gerekiyor demişti bi arkadaşım ama emin olamadım.
Başka bir konuda denk gelmiştim, aynı sorun o kişide de varmış ve ses kartı almış usb üzerinden çalışan, ama onda da sadece hoparlör çıkışı çalışıyormuş mikrofon yine görülmüyorumuş. Bu nasıl lanetli bir hatadır, çok fazla kişide var ama kesin bir sonuç yok. Microsoft uyuyor mu acaba?

Başka bir konuda denk gelmiştim, aynı sorun o kişide de varmış ve ses kartı almış usb üzerinden çalışan, ama onda da sadece hoparlör çıkışı çalışıyormuş mikrofon yine görülmüyorumuş. Bu nasıl lanetli bir hatadır, çok fazla kişide var ama kesin bir sonuç yok. Microsoft uyuyor mu acaba?
:D Belkide önemsemiyorlar başka önemli şeylerle uğraşıyorlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı