Windows 10 Minecraft Kasma Sorunu

Sistemini söylemezsen yardımcı olamayız..
Lenovo Z5070 bilgisayarı kullanıyorum özellik olarak:

İntel Core İ7 4510U 3.10 GHz, NVIDIA GeForce GT840M 4GB 64 Bit, 8GB DDR3 1600 MHz RAM, 1TB WD SSHD, Windows 10 Single Language 64 Bit Temmuz 2017 var kardeşim. Oyuna aniden drop girmesi falan oluyor sorunuma çözüm lazım yardım lazım acilen.

Lenovo Z5070 bilgisayarı kullanıyorum özellik olarak:

İntel Core İ7 4510U 3.10 GHz, NVIDIA GeForce GT840M 4GB 64 Bit, 8GB DDR3 1600 MHz RAM, 1TB WD SSHD, Windows 10 Single Language 64 Bit Temmuz 2017 var kardeşim. Oyuna aniden drop girmesi falan oluyor sorunuma çözüm lazım yardım lazım acilen.
O bilgisayarda kasması imkansız gibi birşey. Arkadaşın dediği gibi ekran kartının sürücüsünü ve Java uygulamasını güncelle. Bir de Optifine modunu kurabilirsin. Oyun daha stabil ve ayarlanabilir oluyor.

Bende Windows 10 Single Language Nisan 2017 var Creator Updates yüklü, ben oyunu görev çubuğuna alıp tekrar açtığımda oyunda yüksek FPS almama rağmen kasmalar oluyor. Bunun sebebi nedir sizce?
Arkadaşların dediği gibi Optifine yükle.
Ekran kartını güncelle.
Eğer PC 64 bit ise 64 bit Java yükle.
Arka plandaki şeyleri kapat.Aslında böyle bir PC'de kasmanın olması çok garip.Neyse sen dediklerimi yap.

Entegre grafik kartıyla oyuna giriyor olabilirsiniz. Düzeltmek için:

1) Minecraft simgesine sağ tıklayın.
2) Grafik işlemciyle çalıştır > Yüksek performanslı Nvidia grafik kartı'nı seçmelisiniz.

Oyuna ekran kartıyla girdiğinizi öğrenmek istiyorsanız oyun içinden F3'e basıp sağ üst köşeye bakabilirsiniz.

Bunu denediniz ve hala FPS sıkıntısı yaşıyorsanız sürümünüze göre OptiFine indirebilirsiniz: http://optifine.net/downloads

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı