Çözüldü Windows 10 Mobile için Project Astoria kurulumu nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

The_Moon

Decapat
Daha fazla  
Hayalimdeki telefonum olan Windows Phone telefonu aldım. (Nokia Lumia 830)
Gerçekten mutluyum bazı sorunları vardı onların çözdüm, şimdi ise kullanımda.
Windows Phone sistemler için ana destek 2020'de kesildi. 2023-2024 arası ise Microsoft Store tam anlamıyla kapandı.
Şu an ise Microsoft Store var ama içindekilerin şehir çöplüğünden farkı yok.
Telefonumda WhatsApp vb. uygulamaları çalıştırmak için Project Astoria'yı kurmam lazım. Ama nasıl yapacağım hakkında en ufak fikrim yok.
Cihaz özellikleri:
1 GB RAM
Windows 10 Mobile 1607
16 GB depolama alanı + MicroSD kart yuvası

Çözüm
Biraz geç olacak fakat project astoria, Android 4.4 çalıştırıyordu. WhatsApp ise Android 5 istiyor minimum diğer güncel uygulamaların çoğuda öyle, yani pek de bir şansınız olmaz yüklesenizde ama wp Telegram grubunda size yardım edebilirler nasıl Astoria'yı kuracağınız hakkında.

Biraz geç olacak fakat project astoria, Android 4.4 çalıştırıyordu. WhatsApp ise Android 5 istiyor minimum diğer güncel uygulamaların çoğuda öyle, yani pek de bir şansınız olmaz yüklesenizde ama wp Telegram grubunda size yardım edebilirler nasıl Astoria'yı kuracağınız hakkında.

Ayrıca ek olarak astoria çok buglu, internet gibi özellikler çalışmayabilir ve zaten WhatsApp, Android 4.4'ü desteklediği zaman bile crash veriyordu.

Ayrıca ek olarak astoria çok buglu, internet gibi özellikler çalışmayabilir ve zaten WhatsApp, Android 4.4'ü desteklediği zaman bile crash veriyordu.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı