Windows 10 Msi Afterburner sorunu

Makaleler
17
Yer
İskenderun / Hatay
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar.

Malumunuz Windows 10 çıktı ve geçişimizi yaptık. Tabi bununla beraber bağzı sorunlar da ortaya çıkmadı değil.

Benim sorunum. Windows 10'da Afterburner programının oyunlar da FPS, GPU kullanımı vs gibi bilgilerin hiç birini göstermiyor. 8.1 de iken sorunsuzdu. Büyük ihtimalle sürüm eski olduğundan kaynaklı ama başkaları da aynı şeyi yaşadımı merak ediyorum. Yada hala sorunsuz kullanan var mı?

Veya çözğm yolu bulan var mı?

Bu arada oyunu alta alıp Afterburner baktığım da sorunsuz çalışıyor. OC profili vs çalışıyor. Sadece oyun içi bilgilerde sıkıntı var.

Ben de aynı sorundan yakınıyorum. Bütün OSD ayarlarını doğru yapmama rağmen hiçbir oyunda değerleri göremiyorum. Yardımcı olabilen var mı?

Konu güncel arkadaşlar.
Yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar konu güncel yardımcı olur musunuz?

AMD A10 7870K Godavari APU İncelemesi - Technopat

Bu yeni çekilen videoda tüm değerler ekranda gözüküyor.
Ben de ayarları doğru yaptım ama gözükmüyor.

Afterburner yanında Riva Tuner mi kullanıyorsunuz? Onda sorun olma ihtimali varmı acaba?
Recep beyler Afterburner yanına hangi programı kullanıyor acaba?

Afterburner yanında Riva Turner ile geliyor, Riva Turner ile ekrandaki yazıların punto ayarlarını yapıyoruz.

Bende sorunsuz çalışıuor. Eve geçtiğimde detaylı bilgi veririm.

Evet çok rica ediyorum.
Eve geçince ayar görüntülerinin ekranlarını atar mısınız?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı