Windows 10 Msi Afterburner sorunu

Nasıl hallettiniz? Aynı sorunu yaşayanlar için soruyorum.

Benim gözlerim doğuştan bozuk ve renkleri göremiyorum. Deneme yanılmayla çözdüm.
Riva Tunes programında Show on Screen Display kısmı OFF gelmiş varsayılan ayarlarıyla.
Ben rengini göremedim için onu ON sanmışım. Sallamasına onu ON a getirdim, düzeldi.

Riva Turner açıktı ama, ayarlar kısmında “Show OSD” kısımı yanlışlıkla kapalı konumdaymış. Düzelttim.
O zaten kapalı oluyur. Gözükmesini istediğiniz değerleri ve OSD'yi işarerleyerek kendiniz belirliyorsunuz.
Yani işaret konulmamış kapalı sayılıyor. :)

Merhaba arkadaşlar , yeni konu açmayayayım dedim. Benim sorunumda rivatuner'den show on screen display , ON , yapıyorum kendiliğinden bir süre sonra tekrar ,OFF, oluyor .

Bende Win10 var temiz kurulum. Riva'da da ayarlar normal fakat bazı oyunlarda gözüküyor bazılarında gözükmüyor.
Afterburner, Rivatuner'i tamamen kaldırıp ve daha sonra CCleaner gibi bir programla kalıntıları, Kayıt Devteri'ni temizledikten sonra güncel olanı tekrar kurup denediniz mi?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı