Windows 10 mu, 11 mi?

Sen XP dön direkt boşver.

Hocam Windows 11 kurmanızı önermem. Görsel açıdan iyi fakat hataları var, daha geçen gün Valorant giremedim TPM 2.0 hatası verdi ve düzelmedi hiçbir şekilde. Bende Windows 10'a geçip düzelttim.

Hocam bu hata değil de bilerek yapılmış olabilir mi acaba? Azıcık da olsa araştırdınız mı acaba?

Laptoplar için en iyi işletim sistemi Windows 11 şuan.

Hocam bu hata değil de bilerek yapılmış olabilir mi acaba? Azıcık da olsa araştırdınız mı acaba?

Anlamadım nereden çıkıyor bu hatalar sorunlar milletin sisteminde sıkıntı var galiba

Laptopların normal bilgisayardan farkı mı var? Bir masaüstü bir de Laptopum olsa masaüstüne Windows 10 ama Laptopa Windows 11 çünkü 11 Laptoplar için en iyisi abi yaa (!)

Laptopların normal bilgisayardan farkı mı var? Bir masaüstü bir de Laptopum olsa masaüstüne Windows 10 ama Laptopa Windows 11 çünkü 11 Laptoplar için en iyisi abi yaa (!)
Öneri istiyosun her kişi farklı düşünceye sahiptir dalga geçer gibi cevap yazıyosun bir de. Konu falan açma sen kendi bildiğin gibi hareket et.

Anlamadım nereden çıkıyor bu hatalar sorunlar milletin sisteminde sıkıntı var galiba

Biz uydurmuyoruz güncelleme notlarına bakın, her güncellemede ne kadar hatanın giderildiğine bakın. Bu forumdan çıkın başka forumlara gidin bakın. Burada bazıları inanılmaz FPS artışı yaşadığını söylüyor ama Max 5 FPS oynar. Sistemin belli zaten. Güncel bir sistemde fark etmez.Üstelik tasarım dışında Windows 11'in ne artısı var? Gelecek olan çoğu özellik yok.

Bugün tekrar temiz kurulumla 10'a geçtim. 11 kullandıkça şişiyor. Daha ham bir işletim sistemi. Olgunlaşması için geliştirilmeye ihtiyacı var.

Ben de teşekkür ederim. Tekrar söylüyorum, stabil kalmak istiyorsan 2023’ e kadar W10 kullanabilirsin. Sonra Windows 11’ e veri kayıpsız geçersin.
Windows 11’ e geçmek, Rainmeter Windows 10 teması yüklemeye benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…