Windows 10 mu 11 mi?

Format atacağım ve 11 mi kalsam yoksa 10 mu geçsem bilemedim. Hangisi performans açısından daha iyi olur?
Bende bu hafta yeni sistem topladım ve tabi ki w10 pro. 11 e geçtiğiniz an kayıtlı oyunlardan tutun programlara kadar uyumsuzluk ve eksik güncelleme yaşama ihtimali çok fazla. Düzeniniz bozmayın ve w11 daha da olgunlaşması tavsiye ederim.

Format atacağım ve 11 mi kalsam yoksa 10 mu geçsem bilemedim. Hangisi performans açısından daha iyi olur?
Bende bu hafta yeni sistem topladım ve tabi ki w10 pro. 11 e geçtiğiniz an kayıtlı oyunlardan tutun programlara kadar uyumsuzluk ve eksik güncelleme yaşama ihtimali çok fazla. Düzeniniz bozmayın ve w11 daha da olgunlaşması tavsiye ederim
 
Windows 10'dan çektiğim sıkıntıları hiçbir işletim sisteminde çekmedim. Görev çubuğu bozulup duruyordu, Windows Update hiçbir zaman çalışmıyor ve güncelleme olmuyordu vs vs. daha bunun gibi birçok sorunlarım vardı her formattan sonra düzeliyordu sonra başka sorun oluyordu. 11'e geçtiğimden bu yana gençleştim. Kusursuz kullandım bu zamana kadar. 0 hata.
 
Ya zaten Windows 11 tam rayına oturmadı Windows 12 çıkacak diyorlar ne bileyim.

Geçenlerde win 11 yükleyin dedim mavi ekran yedim o derece yani.
 
Win 11 ara işletim sistemi 12 düzgün çıkacak o zaman geçersiniz. Sadece oyun oynayıp tarayıcıda takılıyorsanız birşey fark etmez fakat yazıcılar scanerlar falan ağ bağlantılarında hala sıkıntılar yaşatıyor tam oturmuş değil malesef ayarlıyorum herşeyi ertesi gün cihazları aç dün takır takır çalışan cihaz bugün bağlanmıyor iş yerindede baya bi can sıkıntısı yaşatıyor bu sorunlar win 10 kurdum rahat ettim 4pc yede.
 
Windows 11 daha mantıklı.

Bence windows 8.0 en iyisi(!) ama.
 
Örnek verir misiniz?

Görünüm işine karışmam da diğer her konuda Windows 10 daha ağır basıyor. Stabil en azından.

Mesela Intel'in yeni çıkardığı bir program var (adını şu an hatırlamıyorum) ve bu program sadece Windows 11'e destek veriyor. Başka birkaç örnek daha var ama şu an aklıma gelmiyor.
 

Geri
Yukarı