Windows 10 mu Windows 11 mi kurulmalı?

Yarın FreeDOS bir bilgisayar alacağım fakat Windows 11 mi Windows 10 mu kullanmalıyım emin değilim. Windows 11 daha yeni yeni oturmaya başladığı için bayağı bir sorun çıkartıyormuş sanırım performansa da etki ediyor bu tabii. Sizce hangisi?

Windows 11 destekliyorsa kesin kurun. Destekliyen sistemlerde pek sorun çıkartmıyor.

Windows 11, Vista vakasıdır. Ara sürümdür.✍️

Daha 11 oturmamışken 12 yapımına başlanıyor nasıl iş anlamak zor. 🎭

Windows 10 şimdiye kadar çıkmış en iyi, en sorunsuz, en performanslı işletim sistemidir Microsoft'un yaptığı...

Aksini iddia eden kendi kullanıyor/seviyor diye kendi kullandığı ürünü yüceltmeye çalışandır. 👎🏼🤯

Şuan W11 kullanıyorum. Gelecek büyük güncellemeyi bekliyorum ona göre deneyip tekrar Windows 10 a döneceğim.

Saygılarımla. 🌹

12. nesil işlemci kullanacak isen dediğim gibi daha doğrusu Fatih Işık'ın dediği gibi Windows 11 kullanmalısın.

"Intel'in 12. Nesil Alder Lake ve 13. Nesil Raptor Lake işlemcileri, bildiğiniz gibi hibrit mimarisiyle birlikte performanslı büyük çekirdekleri küçük verimlilik çekirdekleriyle bir araya getiriyor. Şu an için bu işlemcilerden tam performansı almak için Windows 11 şart."
Peki w10 kurup w11 daha da gelişince hataları azalınca w11 geçsem nasıl olur?

Hocam sen hala karar veremedin. En iyisi 11'i kur gitsin. Zaten beğenmeyip 10'a geri döneceksin.
Karar veremedim evet de zaten 11 sorun çıkaran bir işletim sistemi olduğu için 10 kurmaya karar vermiştim ancak 11 de 12.nesil işlemcilerin daha iyi çalıştığını duyunca kafam karıştı biraz. Düzenini değiştirmeyi pek sevmem ya öyle diyorsanız en iyisi 10 kurayım gitsin 11 i düzeltirlerse adam ederlerse geçerim.

1 Hafta üstüne buraları canlandırmak adına yazıyorum; Asus Rog Strix modeli, aldığım yorumlara göre win10 işletim sisteminde bazı driverlarını desteklemiyormuş. Bu nedenle w11 kurulumu yaptım ve şu anlık sıkıntısız işlerimi halledebiliyorum.

Yarın FreeDOS bir bilgisayar alacağım fakat Windows 11 mi Windows 10 mu kullanmalıyım emin değilim. Windows 11 daha yeni yeni oturmaya başladığı için bayağı bir sorun çıkartıyormuş sanırım performansa da etki ediyor bu tabii. Sizce hangisi?

Şu anlık Windows 10 güncelleme geldiğinde Windows 11'e geçebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı