Windows 10 mu Windows 11 mi?

BeratKya00

Decapat
Daha fazla  
RAM
8*2 3200MHz XPG
SSD veya HDD modeli
KIOXIA EXCERIA PLUS G2 1TB
Ekran kartı
Asus Dual RX6750XT
Anakart
B450M-A II
İşlemci
Ryzen 5 5600
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma format atmak istiyorum ama Windows 10 mu yoksa 11 mi kullanacağıma karar veremedim. Genelde oyun oynarım, hikayesi olan oyunlar oynarım. FPS'de düşüş olur mu olmaz mı bilmiyorum. Geçmişte, Windows 11'in hesap gerektirdiği her yere no@thankyou.com yazabiliyor ve yerel kullanıcı olarak oturum açabiliyorduk. Galiba artık işe yaramıyor, o kısmı nasıl düzeltebilirim?

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma format atmak istiyorum ama Windows 10 mu yoksa 11 mi kullanacağıma karar veremedim. Genelde oyun oynarım, hikayesi olan oyunlar oynarım. FPS'de düşüş olur mu olmaz mı bilmiyorum. Geçmişte, Windows 11'in hesap gerektirdiği her yere no@thankyou.com yazabiliyor ve yerel kullanıcı olarak oturum açabiliyorduk. Galiba artık işe yaramıyor, o kısmı nasıl düzeltebilirim?

11 için gayet iyi bir sistem kurabilirsiniz FPS düşüşüde olmaz.

10 daha hızlı bizzat ikisini de kullandım şu an 11 kullanıyorum oda 24H2 geldi diye, fakat 10'a geç 1 yıl sonra 11'e geçersin gem işlemcin Ryzen daha iyi olur 11 daha oturmadı.

10 daha hızlı bizzat ikisini de kullandım şu an 11 kullanıyorum oda 24H2 geldi diye, fakat 10'a geç 1 yıl sonra 11'e geçersin gem işlemcin Ryzen daha iyi olur 11 daha oturmadı.
Halen daha Windows 11 yerine oturmadı diyerek ezbere konuşmaya devam mı ediyorsunuz? Windows 11 çıkalı neredeyse 4 yıl olacak ve Windows 10 ile neredeyse aynı performansı vermesine rağmen daha yeni bir sistem programlamasına sahip olduğu için çoğu oyunda bir miktar daha fazla FPS verebilir. Senin bahsettiğin Windows 11'i eskiden çıktığı an indiren insanlar o tarz sorunlarla karşılaşmıştır, Windows 11 yerine halen oturmadı diye bir şey yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Halen daha Windows 11 yerine oturmadı diyerek ezbere konuşmaya devam mı ediyorsunuz? Windows 11 çıkalı neredeyse 4 yıl olacak ve Windows 10 ile neredeyse aynı performansı vermesine rağmen daha yeni bir sistem programlamasına sahip olduğu için çoğu oyunda bir miktar daha fazla FPS verebilir. Eki Görüntüle 2324052

Adam öneri istemiş ben önerdim burası tartışma konusu değil fotoğrafa bakmıyacağım bile, 2 sene Windows 11, 5 veya daha fazla sene Windows 10 kullandım ki 10 daha hızlı şu anda 11 kullanıyorum dedim zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı