Windows 10 mu Windows 11 mi?

katyysf74

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8GB 1333Mhz DDR3
SSD veya HDD modeli
Hıkvision120GBSSD 500GB HDD
Ekran kartı
GTX 1050 Tİ OC 4GB
Anakart
İntel DQ670W
İşlemci
İ5 2500 3.20GHZ
Windows 11 kullanıyorum şu anda ama bilgisayarım desteklemiyor Windows 11'i yani şu anda benim Windows 11'i kulanmam mı daha doğru Windows 11 mi? Ve bu ikisinden hangisi daha hızlı ve oyun performansında daha iyi? Hangisi ayar bakımından daha çeşitli?

Windows 11 desteklemeyen bilgisayarlarda kesinlikle Windows 10 öneririm.

Windows 11 kullanıyorum gayet memnunum ama karşılaştırmada birini diğerinin önüne koymam.

Windows 11 kullanıyorum şu anda ama bilgisayarım desteklemiyor Windows 11'i yani şu anda benim Windows 11'i kulanmam mı daha doğru Windows 11 mi? Ve bu ikisinden hangisi daha hızlı ve oyun performansında daha iyi? Hangisi ayar bakımından daha çeşitli?

İmzanızda yazan özelliklere bakarsak Windows 10 kullanmanız sizin için daha iyi olacaktır.

Windows 11 LTSC sürümünü i5-2400 Sisteme kurdum akıcıdır ama performans olarak pek bir fark yoktur.
Windows 10 desteği sona ereceği için Windows 11 LTSC tavsiye ederim.

Yani destekliyorsa 11 desteklemiyorsa zorlamanın alemi yok diyebilirim. Aman aman fark göremeyenler çok. Ben de gördüm diyemem ama estetik olarak animasyon olarak daha çok hoşuma gittiği için betasından beri insider olarak kullanıyorum. Full çıktığında da public sürüme geçtim. İlk 1 sene sorun vardı şimdi çok nadir sorun yaşıyorum. Bilgisayar kaldırıyorsa kullanılabilir.

Ne sona erecek? Windows 10 kullan kardeşim devam et. Herkes Windows 10 kullanmaya devam ederse adamakıllı Windows 11 yaparlar.

Windows 10, 14 Ekim 2025'te destek sonuna ulaşacaktır. Geçerli sürüm olan 22H2, Windows 10'un son sürümü olacaktır ve bu tarihe kadar, tüm sürümler aylık güvenlik güncelleştirmesi sürümleriyle desteklenmeye devam edecektir.

Windows 10 güzel ancak destek bitince güvenlik güncelleştirmeleri yayınlanmayacak.
Güncel kalmayı tercih ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı