Windows 10 mu Windows 8.1 mi?

Ustam SSD'ler çok pahalı. Windows 8.1 almayı düşünüyorum Windows 10 Home'den iyi performans alabilecek miyim bilmiyorum vallahi.

Bu hafta indirim var takip et uzuz bir şey bulursun.

Singel launguage, Türçe 64 Bit olarak ISO dosyasını indirin. Kurulumdan önce sizden Key isteyecek eğer yoksa bu Key'i kullanın.
Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC

Singel launguage, türçe 64 Bit olarak ISO dosyasını indirin. Kurulumdan önce sizden Key isteyecek eğer yoksa bu Key'i kullanın.
Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC.

Hocam ben Windows 8.1 Pro lisansı satın almayı düşünüyordum 50TL'ye. Bu kod nedir orijinal mi?

Ben Windows 8.1 Pro için hangisini indirmeliyim onu sormuştum yine Single Language mi indireceğim.

Hocam ben Windows 8.1 Pro lisansı satın almayı düşünüyordum 50TL'ye. Bu kod nedir orijinal mi?

Ben Windows 8.1 Pro için hangisini indirmeliyim onu sormuştum yine Single Language mi indireceğim.

Attığım genel lisans anahtarı yani deneme sürümü, alana kadar kullanırsınız diye attım.
Single Language indirirseniz dosya boyutu az olur. İçinde sadece seçtiğiniz dil olur.

Sakın bu siteden alışveriş yapmayın. Başınıza bela alırsınız. Sözlerinde duran bir firma değil. Ne yaptıkları bile belli değil. Kurumsallıkdan uzak iletişim sorunu olan bir firma. 16 defa aradım hep meşgule verdiler. Uzak dur derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…