Windows 10 mu? Windows 8.1 Pro mu?

veltus

Kilopat
Merhabalar, bilgisayarımın anakartı Windows 10'u desteklemiyor ama yine de Windows 10 kurabilir mıyım, herhangi bir yavaşlık olur mu? En son sürüm Windows 8.1 destekliyor anakart .(Bazı ses sürücüleri ya da Ethernet sürücüleri sıkıntı çıkarır mı?)

Teşekkürler

• Anakart: MSI H61M-P31 (G3)
  • Ekran Kartı: GT 730
  • İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3-3210 CPU @ 3.20GHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Mevcut işletim sisteminin Windows 7 olduğunu sanıyorum. Eğer öyleyse ve illa bir şey yukleyecegim diyorsan windows 8.1 performans kaybı çok yaşatmaz. Oyun oynuyorsan windows 10'u hic yükleme derim (arkadaşın sistemini baz alarak söylüyorum)

Mevcut işletim sisteminin Windows 7 olduğunu sanıyorum. Eğer öyleyse ve illa bir şey yukleyecegim diyorsan windows 8.1 performans kaybı çok yaşatmaz. Oyun oynuyorsan windows 10'u hic yükleme derim (arkadaşın sistemini baz alarak söylüyorum)
Evet Windows 7 kullanıyorum. Peki ozaman Windows 8.1in en son sürümü ne linki yada herhangi bişey atabilirmisin?

Sent from my ATU-L21 using Technopat mobile app

Böyle
Screenshot_20190513-232420.jpeg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı