Windows 10 mu yoksa Windows 11 mi?

Bana kalirsa tercih ve sisteme göre ben Windows 11 derim.

Bence 11. Çünkü daha modern ve daha kolay arayüzü var. Kişiye göre değişir. Çokça Windows 7, 8.1 ve 10 kullandım. 11 gayet güzel. Windows 10'dan Update kısmında 11'e yükselttikten sonra çok fazla sorun yaşadım ama Windows 11'i USB'den sıfırdan kurulum yapınca hiçbir sorun yaşamadım. Böyle 7 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok.

Custom aman diyeyim kurmayın. Customa girilmez. Kendinizinkini yazabiliyorsanız yazın ama başkasından almayın. Hepsinde backdoor var.

Kendi ISO dosyamı nasıl yapabilirim Windows 10 için.

Bende USB'den kurdum daha iyi.

Kendi ISO dosyamı nasıl yapabilirim Windows 10 için.

Bende USB'den kurdum daha iyi.
Hangisinde rahatsan ona geç bende de aynı psikoloji vardı kanka. Sürekli Windows değişiyordum eski sistemimde. Artık USB'den Windows 11'i kurduktan sonra sıkıntı yaşamadım diğerlerine de özlemim kalmadı. Kullanırken çok rahatım çünkü.

Şöyle bir şey var. Windows 11'in Defender'i iyi onun dışında pek bir şeyini bulamadım. Ve Windows 10'a göre daha karmaşık geldi bana.

Şöyle bir şey var. Windows 11'in Defender'i iyi onun dışında pek bir şeyini bulamadım. Ve Windows 10'a göre daha karmaşık geldi bana.
Öyledir bir şey diyemem. Benim için çok rahat geldi ama sen bilirsin.

Öyledir bir şey diyemem. Benim için çok rahat geldi ama sen bilirsin.

Evet kişiden kişiye değişebilir fakat bana pek rahat değil. 1 senedir kullanmama rağmen alışamadım. Karışık geldi gözüme. Tek çözüm kendi ISO dosyamı yapmak Windows 10 için.

Aynısı bana da oldu Windows 11 çıktığından beri kullanan birisiyim hatta Insider programından çıkmadanda kullanıyordum şu an 1 hafta önce Windows 10'u özledim diye döndüm yarın tekrar 11'e döndüm yani çok gereksiz bir geçiş olur anakart RAM ve işlemciniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…