Custom aman diyeyim kurmayın. Customa girilmez. Kendinizinkini yazabiliyorsanız yazın ama başkasından almayın. Hepsinde backdoor var.
Bence 11. çünkü daha modern ve daha kolay arayüzü var. Kişiye göre değişir. Çokça Windows 7, 8.1 ve 10 kullandım. 11 gayet güzel. Windows 10'dan Update kısmında 11'e yükselttikten sonra çok fazla sorun yaşadım ama Windows 11'i USB'den sıfırdan kurulum yapınca hiçbir sorun yaşamadım. Böyle 7 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok.
Hangisinde rahatsan ona geç bende de aynı psikoloji vardı kanka. Sürekli Windows değişiyordum eski sistemimde. Artık USB'den Windows 11'i kurduktan sonra sıkıntı yaşamadım diğerlerine de özlemim kalmadı. Kullanırken çok rahatım çünkü.Kendi ISO dosyamı nasıl yapabilirim Windows 10 için.
Bende USB'den kurdum daha iyi.
Linux.
Öyledir bir şey diyemem. Benim için çok rahat geldi ama sen bilirsin.Şöyle bir şey var. Windows 11'in Defender'i iyi onun dışında pek bir şeyini bulamadım. Ve Windows 10'a göre daha karmaşık geldi bana.
Öyledir bir şey diyemem. Benim için çok rahat geldi ama sen bilirsin.
Gereksinim uygun fakat bana göre Windows 10 daha kullanışlı geliyor. Tabiri nasıl olur bilmiyorum ama pek gözüm kesmedi Windows 11'i 1 yıldır kullanmama rağmen.
Bencede bana da öyle geliyor dönebilirim belki Windows 10'a.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.