Windows 10 müzik ve video açılmıyor

elrohirtinuviel

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Sorunum şu ki bilgisayarımdan herhangi bir müzik, video dosyasını açamıyor, açsam bile ne ses ne de görüntü alabiliyorum ilerleme olmuyor. YouTube ve ya başka bir site üzerinden açtığım videolar doluyor ama başlamıyor ve bir süre sonra oynatma kimliği hatası alıyorum. Bunun yanı sıra bilgisayarım başladığı zaman Steam, Skype gibi uygulamalar ne yaparsam yapayım açılmıyor. Chrome'a girdiğimde profil yükleme hatası veriyor ve feedback istiyor. Olay bir anda oldu. Steam üzerinden indirme yapıyordum ve YouTube'dan video izledikten sonra yarım saatlik bir işim vardı onu halletmeye gittim geldiğimde bu durumdaydı. Bu süre zarfında bilgisayar kapanmadı. Buna benzer bir sorun bir kaç ay önce başıma gelmişti fakat onun sebebi kulaklığımı USB ile bağlamam ve ses aygıtlarından hoparlör ile kulaklık arasında geçiş yapmamdı, kulaklığı çıkarıp reset attığımda düzeliyordu. Uygulamalar da açılıyordu. Ama şu an bırakın Steam'i MineCraft bile açılmıyor. Yabancı sitelerden bulduğum farklı yöntemleri denedim ve sonuç alamadım. En azından sorunu biliyorsanız yardım edin bilgi sahibi olayım ve format atmaktan kurtulayım.

NOT: Java, GPU driver vb. güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…