Windows 10 nasıl bozulur?

deniz8943

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamünaleyküm, biraz garip bir soru fakat Windows 10 işletim sistemi format düzeyinde nasıl bozultulur, güncelleme sırasında kapanmadan bozmayı düşünüyorum fakat hangi kısımda kapatmam gerekiyor, veya başka bildiğiniz yol var mı? (not: Klavye kullanılamıyor.)😄

Bilgisayara format atılması için bir neden olması lazım, yani işletim sisteminin açılmaması.

Aleykümselam. Disk yönetiminden Windows Boot Manager bölümünü silebilirsiniz. Bu şekilde Windows açılmaz.

Şimdi test için sistemimde baktımda silinemiyor.

Neden bozmak istiyorsun bilmiyorum ama direkt diski komple sil format atilirken de %70 de fisini cek muhtemelen bozuk oldugu icin ya sadece mavi ekranda kalir ya da siyah ekranda kalir hiç tepki vermez.

Diski silmeyi format USB kısmından diyorsanız Windows içinden bir şey olması lazım.

Windows'un "Şu güncelleme yüzdesinde fiş çekilirse yüksek ihtimalle bozulur." dediğiniz bir yüzde var mı?

Selamünaleyküm, biraz garip bir soru fakat Windows 10 işletim sistemi format düzeyinde nasıl bozultulur, güncelleme sırasında kapanmadan bozmayı düşünüyorum fakat hangi kısımda kapatmam gerekiyor, veya başka bildiğiniz yol var mı? (not: Klavye kullanılamıyor.)😄

USB'ye Linux kur, sonra oradan boot edip, Windows klasörlerine girip, System32'de random dosyaları silip bilgisayarı yeniden başlat. Bazı distrolarda NTFS'e erişebiliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı