Windows 10 nasıl etkinleştirilir?

roxier

Centipat
Daha fazla  
Hocam bende sağ altta Windows etkinleştirin yazısı çıktı. Windows'u etkinleştirmek istiyorum nasıl etkinleştiririm? Kaçak olmasını istemiyorum ama para vermem mi gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende sağ altta Windows etkinleştirin yazısı çıktı. Windows'u etkinleştirmek istiyorum nasıl etkinleştiririm? Kaçak olmasını istemiyorum ama para vermem mi gerekiyor?

Ucuza OEM keyler olabilir. KMS kullanmanızı önermiyorum.

Eskiden 10tl te key alınabiliyordu şuan nasıl bilmiyorum. Saglamlisans sitesi miydi neydi oradan ucuza alıyorlar.

Bence ucuza alma eğer para ödemek istemiyorsan başka bir yolu yok komut satırıyla Microsoft'un istediği gibi etkinleştireceksin

Bence ucuza alma eğer para ödemek istemiyorsan başka bir yolu yok komut satırıyla Microsoft'un istediği gibi etkinleştireceksin
Komut satırı dediğiniz KMS olmasın?
Zaten çoğu kişi oradan alıyor ve memnunlar diye duydum.

Memnun derken zaten işletim sistemi seviyesinde para ödemenle aynı şeye denk geliyor yani Windows etkinleştirilir ancak bu komutları doğrudan Microsoft'un kendisi yazıyor yani izin ver ama benim kontrolüm altında olsun mantığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…